Az mit jelent, amikor pár kg-os fogyásra azt mondják, hogy "ez még csak víz"?
Figyelt kérdés
Fogytam 2 kg-t, mérleg szerint, de azt mondták páran, hogy ez még nem igazi fogyás.2015. febr. 10. 20:30
1/7 anonim válasza:
Valóban nem. Első körben a vizet veszíted el a testedből, ezért hangsúlyozzák, hogy 1.5-2x annyi vizet kell inni fogyókúra alatt, hogy ne száradj ki. Ha rendszeresen mozogsz és odafigyelsz az étrendre, beindul az igazi zsírégés, és 2-4 hét után már észreveszed mérleg nélkül is.
2/7 A kérdező kommentje:
Én napi 2 l vizet szoktam inni. Akkor az kevés, igaz? :S
2015. febr. 10. 20:45
3/7 anonim válasza:
20 kilóként 1 litert kell inni.
4/7 anonim válasza:
Szia! Azért nem pont arról van szó, amit az első írt. Az izmokban vannak szénhidrátraktárak. Először ezek fogynak ki. Az itt tárolt szénhidrát vizet is megköt, ami így távozik - ezzel lettél könnyebb. De ha téged motivál, akkor örülhetsz ennek a két kilónak, csak ne várd, hogy ugyanilyen ütemben folytatódik a dolog. Légy kitartó!
5/7 anonim válasza:
Igen, ahogy az előző is írta, a cukrok sok vízzel raktározódnak, így ezek felhasználásakor keletkezik felesleges víz, ami kiürülve csökkenti a testsúlyt. Zsírból nincs fogyás.
6/7 anonim válasza:
3. vagyok melyik primitív idióta pontozott le? Csak mert neked fogalmad sincs róla hogy mennyi vizet kellene fogyasztani naponta, attól még engem ne pontozz le, mert egy tényt közöltem.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat :) Én eddig mindenkit csak felpontoztam.
2015. febr. 11. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!