Mit ettél ma? Korod? Nemed? Magasságod? Súlyod? Mennyire voltál ma aktív (pl sport- milyen? Stb. )?
1 zsemlét reggelire (két szelet szalámi, két szelet füstölt sajt, 3 koktél paradicsom). 1 kocka mogyoros csoki, kb. 6 kanál rizs, egy szelet lazac.
Ma dolgozom este 10-ig, szóval sportolni nem fogok, de a melóhelyemen egyedül vagyok, szóval kb. most lett nyugis, eddig szaladgáltam, mint pók a falon.
34N/160cm/49 kg.
Reggelire: semmit.
Ebédre: uborkasaláta,krumpli,rántott tengeri hal
Uzsira: egy bögre kakaó
Vacsora: sonka,vaj,kenyér,paradicsom,sajt.
19/L/184cm/62kg
1,5 órát mozogtam (talajgyakorlatok,"zumba",1,5 kilós kézisúlyzó)
A szex is beleszámít? :D
második: hogyha passzív voltál, akkor nem számít :D
harmadik: minden válasznak örülök :)
Reggeli: rántotta 2 tojásból egy kis sonkával és sajttal, paprikával, egy vékony szelet kenyérrel
Ebéd: 2 kisebb szelet sajttal és sonkával töltött husi, rizs
Uzsi: 1banán
Vacsora: ua mint ebéd
21/L, 172/65, nem mozogtam ma semmit
Miért ma kérdezel ilyet?:D Máskor olyan szép mintaétkezéssel tudnék itt villogni, de ma rohanós, plázázós napom volt, ráadásul a nagymamához is beugortunk, szóval egy káosz az egész mai étkezésem.
Reggeli: Egy banán, egy kis csésze mandulatej
Tízórai: Egy fél szelet húsvéti sonka, egy paradicsom és egy újhagyma. A kenyérre meg csúnyán néztem, de nem ettem belőle.
Ebéd: Egy kis tál nachos(Moziban voltunk, szóval bűnöztem)
Uzsi: Három, nagymama készíttette kis meggyes piskóta kocka.
Vacsi: Húsleves tészta nélkül és egy narancs.
Reggel voltam futni (4km), most pedig még táncórára megyek.
16/L/183cm/62kg/
Reggeli: sonka, tojás, kalács, trappista sajt, retek, kígyóubi, torma, mustár
Utána kb. 3 óra múlva megittam egy kávét.
Ebéd: rántott csirkemell, pici krumplipürével és franciasalátával
Vacsi: túró natúr joghurttal, fahéjjal és édesítővel összekeverve. Raktam bele almát és epret, illetve két db cukor nélküli háztartási kekszet ettem mellé
A nap folyamán ettem még "csipegetésképp" 3 szem szőlőt és két kocka csokit.
20/N 163 cm, 52 kg
Voltam aerobicon (60 perc) és futottam 25 percet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!