Mit ettél ma? Korod? Nemed? Magasságod? Súlyod? Mennyire voltál ma aktív (pl sport- milyen? Stb. )?
Összeségében:
90 g tejsavó fehérje
200 g tojásfehérje
800-900 g hús (hal,csirke, marha)
50 g zabpehely
150 g basmati rizs
Kb. 800 g zöldség
15 g utifűmaghéj
3x halojajkapszula
Multivitamin csomag
4 g c vitamin
5 g lenmagolaj
39F
Csak a tervet írhatom, mert még nem fejeztem be az evést, ez egy ilyen nap. S elég speckó, mivel még holnap is jóllakott leszek a tegnapi s azelőtti evéstől, de azért nem annyira, hogy egyáltalán ne egyek, ami nem is az én műfajom.
Egy röpke séta és kerti munka volt, de hamarosan edzek (teljes testes edzés, kb. 1 óra).
Ebédre ettem 2 kis zellerfasírtot, zöldséglevest, egy csomó tojástejes kávét, rántottát (fehérjehangsúlyosan) s véletlenül egy kakaós tojáshabos cuccot is, amit nem kellett volna, mert most pont nem vágyom édességre, de sebaj.
Edzés után majd eszem még rántottát és sült káposztát, itt-ott akadt olajos mag is a napban.
Ha mindent beviszek, amit tervezek, akkor is alig leszek 1100 kcal fölött. 80g fehérje, 42g ch és 65g zsír.
Véletlenül ma lesz deficitem, wow.
39N, 163/66.
Ebéd: kb 400-500gramm párolt zöldség- 100-130gramm csirkével
Vacsora: 4 tojásból rántotta, kb 100gramm sajt, 3 krémsajt, 50gramm szalonna, 1 alma, 2 marok tökmag
(most zabon gondolkodom, de lehet már kihagyom a ch-t)
23F 175cm/82kg
reggeli: újhagymás rántotta 2 tojásból, 1 epres Actimel
ebéd: édesburgonya, natúr husi, egy kis párolt káposzta
uzsonna: 1 narancs
vacsora: 2 szelet tk.-ű kenyér sajttal, csirkesonkával, paradicsom
1 alma, negyed banán, negyed narancs
pár szem perec
1 kocka csoki
2x30 percet tornáztam (erősítés lábra,popsira,karra)
N/21 177/59
Reggel 100 g sovány füstölt sonka és egy főtt tojás,10 órai 100 g fustolt sonka
Ebéd,150 g csirkemell ,1 evőkanál fogyhagymas ízű tejföl (házilag) 2 szem almapaprika,uzsonna 125 g zsirszegeny turo,30g zab,50 fagyasztott gyumolcs,2 deci tej hozza es mehet a turmixbavacsi 150 g csirke comb és egy evőkanál fogyhagymas tejfol
Elvileg úgy 1200 kaloria,140 g feherje 45g szenhidrat,50 g zsír kb
162 cm,53 kg ,20 lány
Ma nem volt aktivitás ,tegnap edzettem másfél orat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!