Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Étkezés utan mikor kezd el...

Étkezés utan mikor kezd el korogni a gyomrod? Mit ettel?

Figyelt kérdés
Annyira bosszant,hogy reggel eszek, es egesz nap kibirnam ennivaló nelkul. Miert ilyen lassan emésztem meg a táplálékot?

2015. ápr. 25. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Én általában mandula,soya tejet iszok.Meg zabpelyhet gyümölccsel.Esetleg ha innál narancslét..

bár fogalmam nincs.Én 6.50-kor reggelizem körülbelül.

És 11-órakor már elkezd korogni.

2015. ápr. 25. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért bosszant? Nekem évekig kellett próbálkoznom, hogy elérjem, hogy 2000 kalória alatt tudjak enni, s még most is extra odafigyelést igényel, pedig csak úgy fogynék... Kényelmes, ha nem kell folyton enned, nem kell kitalálni s elkészíteni sok változatos ételt egy nap... S nincs semmi, ha egész nap nem tudsz enni. Én nagyon szeretem.

Nem hinném, hogy az emésztésed lassú lenne, miért gondolod azt? De bizonyos ételek hosszú ideig ellátnak tápanyaggal, ez nem emberfüggő és roppant hasznos.

Nagyon ritkán korog a gyomrom, talán havi egyszer? Csak mert éhes vagyok, nem szokott. Éhes pedig délután 2-kor szoktam lenni egy kicsit, s tudok enni este is, de éhségnek már nem nevezném. Ennek megfelelően délután eszem, aztán 18-20 óra múlva legközelebb :) Ezért sokan elég sokat tesznek és szenvednek kicsit az átálláskor, nekem pedig természetesen jön, ez nagyon jó.

A szénhidrátszegényebb táplálkozás segít ebben, de amikor sok szénhidrátot ettem, akkor sem éheztem meg olyan könnyen. Mindig sok zsírt ettem, talán ezért. De egyéni jellemzőnek is kell lennie a buliban.

2015. ápr. 25. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Kiegészítés: de ha reggeliznék, attól nagyon éhes lennék. Csak a szinte kizárólag zsírt tartalmazó reggeli kivétel ez alól. Biztos az inzulinválasz kavar be.
2015. ápr. 25. 23:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom!:) en pedig eleg zsírosan taplalkozom. Akkor lehet hogy azert?
2015. ápr. 26. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!