Ha 150 kcl-t vittem be ma de 45 percet futottam ami úgy 500 kclt égetett el akk olyan mintha nem is ettem volna?
Ez neked napi szintes kaja? Mert ha csak a mai nap akkor nem gond, megesik, de 1x-i alkalommal sem túl egészséges.
Szerintem este nem esne nehezedre megfőzni legalább 1 tojást, hűtőbe tenni és reggel megenni. Vagy akár délután főt tojást... Nem tudom, h te most diétázol vagy mi, de így nem lehet, h nem gondolod végig, h aznap mit fogsz enni... Délutánra vehetnél magadnak tonhalat vagy főzhetnél magadra külön /bár az életkorodat sem tudjuk/, esetleg anyukádat megkérheted, h segítsen és neked másabb fajta ételeket készítsen. És csak tarhonya volt otthon? Mellé semmi hús?
Nemcsak másoknak, neked is koplalás a 700 kcal, ezt nem tudod kimagyarázni. Koplalsz, akármennyire is nem érzed vagy nem megy több. Igyekezz jobban, nem hiszem, hogy pár falat ételt nem tudsz megenni picit töményebb ételből vagy sok falatot lightosból. Egyszerűen nem. Ha mégse, menj kórházba s tetesd magad infúzióra, de ha így koplalsz, éhenhalsz.
Nos. Mindig legyen otthon rendes étel, amit megehetsz. Ne felejtődjön el, de milyen ház az, ahol egy falat rendes étel sincs? A többiek kizárólag üres tarhonyát esznek? Ők se várhatnak hosszú, egészséges életet akkor.
Miért nincs a fagyasztóban hús, a hűtőben zöldség, a szekrényben (de tőlem a hűtőben is tárolhatjátok, mi nem tesszük) tojás, nálunk speciel van sok doboz paradicsompüré, nem egy nagy étel, de a semminél jobb az is, de bármikor kibonthatok egy padlizsánkrémet is vagy egy befőttet, sok olajos magvam is van... De ha a szénhidrátos vonal tetszik, rizsfőzés 20 perc s eláll akármeddig, ha nem esik bele valami. Zabkása seperc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!