Narancsbőr segitség. Régóta küzdök vele izmos a combom, de a fenekem nem. Itt a vizsga nincs időm tornázni. Futottam csináltam squat challenge-t végig de semmi sunfleurt is használtam de nem használ. Ötlet?
Nincs ötlet. Hasonló gondokkal küzdök én is, vagyis pontosan ezekkel. A fenekem és egy kicsit alatta a combom narancsbőrös. Szemből feszes, izmos. Hátul, plötyi. Ez van. Igazából ez a természet csúnya tréfája. A narancsbőr a nők ellensége és ha már kialakult tenni ellene nem nagyon van mit.
Én most azzal próbálkozom, hogy befóliázom futás közben a combom. Veszek fel egy nagyon passzos melegítő nadrágot, arra tekerem a fóliát és erre rá veszek még egy bő melegítőt. Utána megfürdök és azonnal bekenem bőrfeszesítő krémmel és olyan erősen és durván masszírozom amennyire csak tudom.
A fóliázás tudom, hogy nem a legegészségesebb módszer és nem is hiszek abban, hogy ez a módszer beválik, de kipróbálom egy hónapig, aztán lesz ami lesz.
Nem akarlak bátorítani, hogy te is próbáld ki, ha megteszed, csak saját felelősségre, de a vizsgára tanulás közben is be lehet illeszteni ezt egy 20-30 perces intervallum edzés keretén belül.
A narancsbőr a közhidelemmel ellentétben ugyan olyan zsír mint a többi. Csak lazább rajta a bőr.
Ellenszere az egészséges életmód és a sok mozgás.
A narancsbőrtől teljesen megszabadulni csak kemény munkával lehet. E mellé ha használsz bőrfeszesítő krémet, akkor az a látványon nagyon kicsit enyhíthet, de a krém önmagában nem szünteti meg az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!