Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » SuperSlim kapszulát használtam...

SuperSlim kapszulát használtam/használok, megosztanám tapasztalataimat és meghallgatnám a tiédet?

Figyelt kérdés
Hat hónapon keresztül minden reggel bevettem a kapszulát, annak rendje és módja szerint. Felkészültem az esetleges mellékhatásokra is, de szerencsére engem elkerültek. Remélem később sem fognak kiütközni, de ha mégis, azt mondom megérte! Nagyon elkeseredtem a súlyom miatt, sportolni egyszerűen képtelen voltam rendszeresen, már az is nehézséget jelentett, hogy felmenjek a harmadik emeletre a lépcsőn. Próbáltam én mindenféle gyilkosabbnál gyilkosabb diétát, életmódot változtattam, egészségesen étkeztem, de 7-8 kilónál több sosem ment le "ennyivel". Utána persze nem is híztam vissza, de az ember nem tudja a szokásos napi "nyűg" mellett szigorítani az étkezését. Ekkor lett elegem és megvettem az első adag superslimet. A fogyás inkább cm-ben mérhető, mint kilóban. Ezt nem is igazán értem, hiszen 4 nadrágmérettel kisebbet hordok, mégis csak 3-4 kilóval lettem könnyebb. Ez azóta is így megy, a kilók lassan mennek le, de őrült gyorsan fogyok cm-ben és már nem győzöm a ruhatáramat frissíteni. Dióhéjban ennyi, ha van kérdésetek a szerrel kapcsolatban, írjátok meg bátran! Már a harmadik kúrát csinálom és fele akkora vagyok, mint voltam. :) Baromi jó érzés és mellette nem diétáztam. Lassan már a térdem is bírni fogja a sportot, így abba is hagyhatom. Imádkozom, hogy ne jöjjön vissza rám és persze, rágyúrok. :) Ha az ember látja, hogy van értelme, könnyebben felszalad a hatodik emeletre és vissza.
2012. jún. 5. 22:40
 1/5 anonim válasza:
tiszta szivbol orulok neked! igy tovabb. lehet hogy en is megveszem! koszi hogy irtal!
2012. jún. 5. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez egy elég gusztustalan reklámnak tűnik, ez az odal nem erre van!
2012. jún. 6. 11:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem eladni akarom, alias nem reklámozom. De ha zavar, törlöm a posztot.
2012. jún. 7. 00:34
 4/5 anonim válasza:
2012. jún. 29. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia olyan kérdésem lenne,hogy a kapszula belsejében lévő por milyen színű ?
2012. szept. 18. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!