2012. Szeptembertől Pr szakirányban szeretnék továbbtanulni elsősorban Budapesten, de hogyha máshol van azt is szívesen meghallgatnám. Alapképzésre gondolok, államilag finanszírozva. Mit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 19:03
1/5 anonim válasza:
Kommunikáció és médiatudomány szakon van PR szakirány.
ELTE, Pázmány, BKF - ezekre keress rá a neten, nézz körül, neked melyik szimpatikus.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2012. febr. 12. 09:27
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy itt pont nincs állami támogatás. Mármint kommunikáción.
4/5 A kérdező kommentje:
Utánanéztem a komm. és médiatud. szakoknak, és viszonylag sok helyen indítanak ilyen szakot országszerte, állami finanszírozással is, a bökkenő inkább az, hogy (számomra) sok pont (412+).
2012. febr. 12. 12:21
5/5 anonim válasza:
Pedig idén jóval (szerintem legalább 20-30 ponttal) meg fognak ugrani a ponthatárok a népszerű szakokon a keretszámok csökkentése, és a 480-ról 500-ra növekedő pontrendszer miatt. Nem hiszem, hogy sok értelmes szak marad 400 pont alatt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!