Ha ettem a nap folyamán: 2 összibarckot, egy fél húsos pék süteményt, es egy adag salátát + futottam úgy 30 percet es csináltam 100 fel ülést, attól fogyok vagy csak súly tartásra elég?
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 16:53
1/10 anonim válasza:
Ha rendszeresen mozogsz, fogyni fogsz, meg formálódni. De ne koplalj, egyél rendesen, csak ne sokat. És ha tudsz akkor mozogj mindig legalább ennyit.
2/10 anonim válasza:
Ritkán szólók be a helyesírásra, de az őszibarack szóban 3 hiba, az erős.
Nézd, a fél húsos péksüti tág fogalom, de jelen esetben mindegy, így is, úgy is koplalsz. Persze szénhidráttal. Ezt nem így kell csinálni. Mindegy, mit mozogsz, több értelmes ételt kellene enned.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, a helyesírásért meg bocsi, csak iPadról írok és mindig vissza kell törölnöm a szavakat, ha ékezetet akarok. Amúgy akkor ez koplalásnak minősül?
2014. szept. 9. 17:17
4/10 anonim válasza:
És akkor most te provokálsz minket?
5/10 A kérdező kommentje:
???
2014. szept. 9. 17:30
6/10 anonim válasza:
Hát nekem ez tuti kevés lenne kajának (első vagyok:D) de nem tudom, lány vagy, hány kiló vagy milyen magas vagy stb... De nekem így eléggé koplalós lenne :D
7/10 anonim válasza:
Igen, az koplalás, nem eszel eleget. Ebédre menjen valami rendes étel, amiben hús van+zöldségek, nem kell óriási adag, de valamennyi zsír és fehérje kell. Levesek (nem zacsis), lecsó, rántotta, paleós/update receptek mind jók.
8/10 anonim válasza:
Fél péksüti mindenkinek kevés. A pici egyebet még a mozgás is bőven elviszi...
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. szept. 9. 17:35
10/10 anonim válasza:
Ettől a kajától fogyni fogsz. Erős kalória deficit. Csak az a furcsa hogy letudsz futni egyszerre 30 percet. Ilyen teljesítménnyel nem kéne hogy túlsúlyosnak legyél, ennyi kajával nem fog hosszútávon menni ez a 30 perc az biztos. totális izom leépülésre, kimerültségre és vitaminhiányra számíts. ezek után pedig gyors visszahízásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!