Testsúly mérés?
Figyelt kérdés
Én csak annyit szeretnék megtudni, hogy hol mérjem magam.Úgy értem parkettán vagy csempén vagy nem tudom mert ha a parkettára rakom akkor majd 5 kg -val több vagyok mint csempén.Ma reggel mertem a súlyomat parkettán és arrébb raktam vagy 5cm -rel és már 2kg-val több voltam :D A csempén ugyanannyit mért 1-2 dkg eltéréssel. KÖSZÖNÖM,a válaszokat:)!2014. aug. 23. 08:59
1/4 anonim válasza:
Esetleg nem nehezedtél rá valamire? Én a testsúlyomból 20kg-t letudok venni ha egy picit előredőlök és ránehezedek az asztalra.
2/4 anonim válasza:
ezt már én is csináltam :D de kétlem hogy a szobámba ahol szőnyeg van hogy az egyik helyen 58 kg vagyok a szobám másik pontján meg már 64 kg :P miközbe egyikse pontos mert láttom magamon :S Én az étkezőbe szoktam mérni magam (fapadló) de néztem már kint az ajtó előtt betonon is ott ugyananyi volt mint bent az étkezőbe ezért én ott szoktam :) Nekem az a lényeg hogy egyre kisebb a súlyom.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy egyenetlen a parketta. Nálunk is ez a gond.
A súlyváltozás megállapításához mindegy, hogy hol méred, csak mindig ugyanott mérd.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)a parkettánk egyenetlen és ezért nem jó.
2014. aug. 30. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!