Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16 éves lány vagyok,168 cm,...

16 éves lány vagyok,168 cm, es 50 kg. szerintetek ez sok? Olyan kövérnek érzem magamat

Figyelt kérdés

2014. aug. 22. 16:48
 1/10 anonim válasza:
100%
Nem, ez inkább kevés.
2014. aug. 22. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó ez, szívem, hidd el. Ha így kövérnek érzed magad akkor valami nincs rendben fejben.
2014. aug. 22. 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

168cm és 56kg vagyok, eléggé vékony is, a combjaim csak combtőben érnek össze.

Ha nem tetszik a tested, tornával formáld az alakod, ne fogyni akarj.

2014. aug. 22. 17:44
 4/10 anonim válasza:

Én 158 cm vagyok és 63 kg. Igaz 30 éves és 3 gyermek édesanyja. Szerintem is kicsit tornázz,mozogj,ha nem vagy elégedett,de ne fogyókúrázz.Pláne ne koplalj!!!

tapasztalatból írom,hogy nem tesz jót.

2014. aug. 22. 17:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Képzavarban vagy.. de nagyon ha soknak tartod. Még híznod kéne, mert sovány vagy
2014. aug. 22. 17:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Nah egy újabb kamu kérdés csak hogy legyen fogyókúrás reklám az oldalon :) Hihetetlen hogy mekkora kamu ez az oldal.

Amúgy ha feldobsz magadról egy arc nélküli képet talán elhiszem hogy valós kérdező vagy.

2014. aug. 22. 18:39
 7/10 A kérdező kommentje:
igen oersze,valoszinu hogy nev nelkul kamu vagyok, okos vagy:) egyszeruen kivancsi voltam masok velemenyere, mert a szuleim mar ram szalltak. szerinted ez annyira vicces hogy kövernek tartom magamat, es joe rzes ezzel szorakozni? mert ha ezt hiszed valami nagyon nem okes veled ;) a többieknek köszönöm a taktikakat, velemenyeket
2014. aug. 22. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Rendben elnézést :) A súlyod és magasságod alapján nem lehetsz kövér, ez a valóság.

A testképzavar meg az amikor nem a valóságot látod, nem azt látod ami van.

[link]

Ezek sok esetben lelki okokra azon belül egy régi sérelemre/sérelmekre vezethető vissza kiskorodban csúfoltak a súlyod miatt vagy éppen máshoz hasonlítod magad és nem tudsz megfelelni ennek az ideálnak, szeretet hiány vagy magasak az elvárások veled szemben.

Az a baj hogy manapság a vékonyság korát éljük, megnézed a modelleket vagy a divatot ezt okádja ki magából a média. Egyébként nem is csoda hogy a nők teszik fel a legtöbb kérdést ez ügyben, mert a legtöbb nincs megelégedve az alakjával.

Az első lépés hogy fogadd el és szeresd magad. Ezzel az arányokkal, lelki szemeim előtt azt látom hogy egy csinos nő lehetsz, de tényleg :) Az alakodon pedig bármikor tudsz formálni, edzés izmosítás, feszesebb vonalak bármi elérhető. Csak egy jó edzésterv kell és egy étrend, ennyi :) Azt javaslom hogy súlyban már tényleg csak ez fölé menj, ennél lejjebb menni kockázat egészség/erő szempontjából is.

Kellemes hétvégét.

2014. aug. 22. 23:19
 9/10 anonim válasza:
Én is pont 168 cm és 50 kg, csak én 13 éves vagyok
2014. aug. 25. 10:54
 10/10 anonim válasza:
A nővérem 166 cm, és 47 kg. Nem sok a külömbség, és szerintem nádszál karcsú. (Ezt még én mondom 163 centivel és 39 kilóval... Igaz, én még csak 13 éves vagyok. :) )
2014. aug. 29. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!