165 cm. Vagyok és 68 kg.22 lány. Ez kövérnek számit? Azért olyan 5-10 kg. jó lenne ha lemenne. Segitség kéne nekem hogy ezt elérjem.
163 cm vagyok, másfél év alatt jutottam 67 kg-ról 49-re... egyszerűen inkább sokszor keveset ettem, de olyan nap is becsúszott, hogy egyáltalán nem... Nem volt célzott fogyókúrázás, egyszerűen "lecsúsztak" a kilók :) próbálkozz szerintem a 90 napossal, az sokaknak nagyon bejön :)
Szorítok!!!
20/L
hááát... egy 10-15 kilót jó lenne leadni, de nyílván nem tudjuk hogy nézel ki, és h oszlik rajtad a súly, lehet h kevesebb kiló is elég :) én 170 cm magas vagyok, régen 54 kiló voltam úgy h vastag volt a combom, széles a csípőm, felül meg nagyon vékony voltam, a bordáim látszottak. Hiába edzettem a lábamról nem akart lemenni a háj. Most felhíztam magam 60ra, én is fogyókúrán töröm a fejem. Igyál sok vizet, egyél ananászt, és natur joghurtot, én mikor erősen fogyóztam anno, nekem ezek váltak be :) Szval most is ezeket fogom alkalmazni.
21/L
Ezt csak testzsír% méréssel lehetne megmondani.
Méresd meg!24% fölött számít egészségtelennek.
Így néz ki egy ilyen mérés
Nem tudom, de 50 alá eszedbe ne jusson menni! Pláne, hogy 55kg az én felső normál határom 151cm magassággal.
Nem mindegy, mennyi az izmod és mennyi a zsír, nem mindegy, most milyen életet élsz, menyire mozgalmas, mennyire leterhelt... stb.
Ez soktényezős. Még felső határt se merek mondani, mert az életmód nagyban befolyásolja a tápanyagszükségletet, és az így lerakódó izom vagy zsír mennyiségét.
ez alapján nem úgy néz ki, hogy 24% felett egészségtelen lenne...
ucsó!
Mit vársz egy oldaltól ami nyakméretből számít testzsírt?Vicc az az oldal amit linkeltél.
Megmagyarázná nekem valaki, hogy ha én normál testalkatú vagyok, 168/67, akkor miért magasabb a testzsírszázalékom, mint az erősen túlsúlyos anyámnak? Mert magasabb, és ezt vérvétellel állapították meg mindkettőnknél. Mellesleg mindkettőnké bőven a normális tartományba esett, pedig anyukámon van vagy 30-40 kg felesleg.
Úgyhogy ennyit a testzsírról.
Kérdező, nem vagy kövér, de ez már a felső határ (nekem) is, nem szabad tovább híznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!