Szerintetek szexi a képen látható lány? Van, akinek bejönnek az ilyenek?
Figyelt kérdés
nem, nem én vagyok, és nem is ilyen az alakom. Csak kíváncsiság. Írjátok oda, hogy x/10 pont az alakja, és a nemeteket. :)
2011. okt. 5. 17:50
2/51 anonim válasza:
Uhh, nálam 0 pont. Semmi nem tetszik rajta a haján kívül talán. Ez már naggyon kövér.
25/F
3/51 anonim válasza:
10/2, de ha nem lenne ilyen telt, simán lehetne 8
4/51 anonim válasza:
Ha én pasi lennék, szerintem megijednék tőle. 21/L
5/51 anonim válasza:
Itt még jól is néz ki a méreteihez képest. De photoshoppolva van elég durván. Egy ilyen kövér nőnek sosincs ilyen szép sima egyenletes bőre.
6/51 A kérdező kommentje:
igen, erre én is gondoltam, hogy ha nem lenne photoshopp valszeg szétesne a narancsbőrtől. úgy meg viszont már tényleg nagyon gáz.
viszont a melle miatt nagyon irigylem :D
2011. okt. 5. 18:03
7/51 anonim válasza:
Nekem kb ilyen alakom van, és szinte hetente cserélgethetném a tökéletes testű, helyes pasikat ;)
...Ha nem lenne párom már 9 éve :)
8/51 anonim válasza:
Ja és nekem narancsbőröm sincs szerencsére :)
9/51 A kérdező kommentje:
utolsó, gondolom neked azért +ba a stílusod is megnyerő :) az nagyon sokat számít.
2011. okt. 5. 18:05
10/51 anonim válasza:
Én inkább őt választanám, mint egy csont és bőr anorexiás kinézetű lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!