Szerintetek szexi a képen látható lány? Van, akinek bejönnek az ilyenek?
nem, nem én vagyok, és nem is ilyen az alakom. Csak kíváncsiság. Írjátok oda, hogy x/10 pont az alakja, és a nemeteket. :)
Ha ez a nő "ijesztő" meg "dagadt", akkor az énekes Tóth Vera micsoda?
Nem is ember, vagy mi?
Ez egy telt, de arányos nő.
Szerintem a teltebbek között igenis szexi:)
Látszik,hogy mindenki az alakra megy:"D segáz...ilyenek az emberek;)
Volt már ennél ducibb lánnyal dolgom. Az egyik legjobb élmény volt.
Szóval, igen, szexi.
Persze, hogy arányos, de ekkora súlyfelesleg mellett már szerintem olyan mindeggy hogy arányos-e...de oké, arányosan kövér. Szerintem.
Tóth Vera...lehet hogy ő is arányos, csak épp nem látszik mert olyan mint egy labda. :) Tisztelem őt mert nagyon jó énekes, de..
18:49-es vagyok.
Bizony, jók az ágyban (is)!
Nem szexi. Nem azt mondom, hogy 50 kilósnak kell lennie minden nőnek, de ez már kifejezetten elhízott. Ráadásul fotón még 100szor jobban is néz ki, mint ha élőben jönne velem szemben.
Az esztétikai szempontok mellett ott vannak még az egészségügyi kockázatok, az, hogy nehézkesen mozog, ha egy métert kellene futni, már lihegne stb. Hát én nem egy roncsot szeretnék társnak, hanem egy egészséges fitt nőt.
Úgyhogy 10/2őt adok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!