Szerintetek szexi a képen látható lány? Van, akinek bejönnek az ilyenek?
nem, nem én vagyok, és nem is ilyen az alakom. Csak kíváncsiság. Írjátok oda, hogy x/10 pont az alakja, és a nemeteket. :)
Szerintem arányos.
Nem kell mindenkit az alakja
miatt kritizálni!
Ilyen típus és kész,ez áll
jol neki. : ) 14/L
Szerintem nagyon szép, az arca furcsa, ezért 9/10.
A kövérség még mindig nem itt kezdődik...
Hát mikor először megnyitottam az volt az első gondolatam hogy uhh, ez már azért nagyon sok. Aztán olvastam a hozzászólásokat, és megnéztem mégegyszer.
Szerintem ha nem ez a gusztustalan pink dressz lenne rajta, hanem mondjuk egy sötét farmer, meg valami helyes felső, az arcán nem lenne fél kiló smink és kicsit kevésbbé nézne kéjesen, szerintem simán rendben lenne.
E kép alapján 2/10, de ha normálisan fel lenne öltözve, és kevésbbé lenne kisminkelve, szerintem simán lehetne olyan 8/10 is.
19/L
Szerintem nagyon is szexi, talan egy kicsit lehetne vekonyabb, de meg igy is nagyon jo. Nekem tetszik az ilyen alkat, mondjuk mar a nala vastagabbak nem. Es akin ugyanennyi fölösleg van, de aranytalanul, az sem tetszik. Rajta van fölösleg, de aranyosan elosztva mindenhol.Egyebkent Fluvia Lacerda a neve.
A ruha előnytelen, a linkelt videoban jobban néz ki.
7/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!