Nagyon sokat ettem ma. Mit tegyek? (Több lent)
Ma volt kereken két hete hogy fogyókúrázom és ma valami elképesztő mennyiségű ételt ettem meg. Összeszámolva kb 3000 kalória. Mennyit híztam nagyjából és mennyi idő alatt fogom tudni leadni?
167 cm 50kg
Tanulmányozd az emberi emésztőrendszer működését, meg a szervezet anyagcseréjét, de a legjobb ha beiratkozol biológia faktra.
Ha legalább halvány gőzöd lenne ezekről nem kérdeznél ilyen Ordas marhaságokat!
A puffersúly mond neked valamit?
Vagy szerinted ha megiszol 2 liter teát akkor egyből híztál 2 kilót csakmert annyival mutat többet a mérleg...
Ugye?
Grat!
Egy naptól nem lehet se hízni, se fogyni.
Máskor jobban figyelj oda, a mai napot meg felejtsd el, nem történt semmi tragédia.
Sőt, állítólag egy-egy ilyen nap még jó is, mert ad egy lökést az anyagcserének.
A legfontosabb pedig, hogy egy dekát sem kéne fogynod, mert már most is konkrétan sovány lehetsz a számok alapján!!!
Semennyit sem híztál. Egyél normálisan és helyreáll a világ rendje.
Egyébként fel nem tudom fogni,hogy 50 kilósan hova a büdös francba akarsz még fogyni. Nem ártana felkeresni egy pszichológust.
# 3
Nem tudok neked értelmes választ adni, mert be kéne másolni a fél könyvtárat hozzá.
De kérdező, miért kezdesz bele valamibe, amihez nem értesz?
Csak vakon elkezdesz fogyókúrázni, mert ezt mondták, vagy olvastad valahol.
Közben fogalmad sincs mi hogy működik!
Kocsit szerelni is nekiálsz egy százas szöggel, ha valaki azt mondja, hogy azt úgy kell csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!