Sokat ettem ma?
Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék tőletek! (Leírom amit ma ettem... Szerintem nagyon rossz)
1. Reggeli: kimaradt mert későn keltem
2. Ebéd: Málygombóc leves + cukkinis csirkemell (nagyon kis adag) + update1 csoki puding
3. Uzsi: almás fahéjas pite (kb. 4db)
4. Vacsi: fél túró magában
+5. Este futás elott ettem 3 pitét
2016. júl. 26. 02:37
1/5 anonim válasza:
Diétázol? Mert ez alapján válaszolok: A pite nem kellett volna, legalábbis ennyi nem, a csirkemellből mehetett volna több is, ne kis adag, a reggelit jobb nem kihagyni mert ha reggel kiadósat reggelizel akkor nem vagy a nap hátralévő részében annyira éhes.
2/5 anonim válasza:
Csoki puding, fahéjas pite 7 db! Ez diéta? Miért nem inkább gyümölcsöt eszel uzsonnára?
4/5 anonim válasza:
["Málygombóc"... B+, nem fájt ezt így leírni?]
Az attól függ, milyen pite, hogyan készült, mennyi és milyen cukor/liszt van benne. Amúgy mikor durván diétáztam, én akkor is ettem néha ilyen pitéket, hogy legalább az érzet meglegyen, nyírfacukorral meg tönkölyliszttel, de nem 7 szeletet egy nap.
5/5 anonim válasza:
Ez dièta???? Basszus, a csirkemellre odaírod hogy kis adag, de a tonnányi, semennyire sem tàplàlò ès tàpanyagdùs pite viszont nem zavar. Te nem diètázol, csak eszel össze mindent, rendszer nèlkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!