Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sokat ettem ma?

Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Reggel egy darab mezes puszedli.Egy kis szendvics .

Nem ebédeltem .

Vacsora Egy fűszeres csirkemell mellé 2 paradicsom . Ez kb hány kalória lehet ?

2016. máj. 2. 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriát nme tudok számolni, bocsi, de szerintem 1) nem ettél sokat, viszont nem is jól. Nem eészséges kétszer enni egy nap, arról nem beszélve, hogy mézespuszedli reggelire? Ha csak koplalsz, kevés kalóriát viszel be (ráadásul nem azokból a tápanyagokból, amikből kellene) az nem fog segíteni, lehet, hogy fogysz tőle, de hamar visszakúsznak a kilók. (Tapasztalatból mondom)
2016. máj. 2. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:
kb. 700 kcal vittél be, persze tudni kellene mi volt a szendvicsben. Nem tudom mi a célod ezzel de fogyókúrához semmiképpen se jó. Ha fogyókúrázol akkor ne egyél cukros szemét kaját mint a puszedli valamint egyél ennél többet mert ezzel azt éred el hogy az anyagcseréd belassul és a fogyásod sem lesz hatásos egy idő után. Az elején simán fogsz fogyni egy ilyen étrenddel is de ezzel azt éred el hogy szépen leépíted az izmaidat.
2016. máj. 14. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!