Ha tegnap túl sokat ettem ma kevesebbett érdemes?
Tegnap ezeket ettem:
Reggeli: teljes kiörlésű croissant (tesco) 1 kk otthoni erdei gyümi dzsemmel+ 125g danone activia teljes kiörlésű gabonával és 1 alma, meg kávé 100 ml tejjel
10 órai: 1 banán és 4 győri édes zabfalatok keksz (tudom h ezek szarok hiába mondják egészségesnek nyugi, csak nem bírom magam konrtolálni xd), megint kávé 100 ml tejjel
ebéd: grillezett csirkemell jázmin rizzsel és kedvert salátával, szósz nélkül (olyan kifőzdés méretű adag, szóval túl sok, de mind megettem)
uzsonna: 30 g földimogyoró (héjas, nem sós) megint kávé 100 ml tejjel
vacsora: teljes kirölésű császár zsemle (spar), májkrém (10g kb) 1 paprika, kb 100 g uborka
Vacsi utána bűnözés: 2 sor (66g) mogyorós milka, 40 g sósropi
XDXD nagyon para tudom!!!
De bicóval voltam melóban, 2 x 30 p (12 km összesen kb) és délutn voltam gymben, másfél órát legalbb edzettem, 15 p kardio, és sok sok hasazás, karozás, hátazás és segg!
Am 52 kg vagyok, 161 cm. Jöhetnek a szidalmak!:)
Első vagyok
Igen, valószínűleg anyagcsere és genetika kérdése a dolog. Mozgás tekintetében napi kb. 20 percet jógázom, és néha lépcsőgépezek is egy kicsit, úgyhogy nem viszem túlzásba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!