Sokat ettem ma?
Figyelt kérdés
Reggeli:1 alma
Ebed:2 szelet hazi pizza
1 kremturo
Gabonapehely tejjel
Uzsonna-vacsora:2 tojasbol omlett
1 zsemle megcsinalva melegszendvicsnek(2szeletre)
Kis gabonapehely
1 turostaska tejjel
Ez jo hizokura?:D
2016. júl. 3. 18:54
2/6 anonim válasza:
Első vagyok, pontosítok. Szerintem mennyiségre nem sok, kalória szempontjából viszont tutira 2000 kcal felett van, szóval hízásnak megteszi akár.
3/6 anonim válasza:
Kissé kiegyensúlyozatlan, sok benne az üres kalória. A hízást is minőségi élelmiszerekből kellene megoldani, különben puha leszel, szétfolysz.
4/6 anonim válasza:
Amit vacsira ettél,azt reggel kellene enned és este az alma.Legalábbis egy alma az kevés reggelire.
5/6 anonim válasza:
3-assal egyetértek. Hízni lehet tőle, de nem egészséges, a tojás kivételével. Hol vannak a zöldségek? Gabonából miért csak finomított, egészségtelen ételeket eszel? Gabonapehely, túróstáska, krémtúró - cukrozott, feldolgozott műkaják. Ha túl sovány vagy, egyél több természetes és főtt ételt, hogy több vitaminhoz, nyomelemekhez, fehérjéhez és zsírhoz juss.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,egyébként mindig figyelek rá,hogy tápanyagdúsan egyek,a mai egy kicsapongó nap volt:D
2016. júl. 3. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!