Mit tegyek, hogy fogyjak?
Mielott mindenki azzal jonne, hogy testmozgas elore szolok, hogy 2evig semmi sportot nem uzhetek egeszsegugyi okok miatt.
Regebben atletikaztam ezzel lekellet alljak, de a hirtelen megallas miatt 10kg plusz kerult ram.
Soha nem dietaztam sport melt mem volt ra szukseg.. Most ha valaki tudna ajanlani egy dietas etrendet azt megkoszonnem.
En az utobbi idoben adtam le 20 kg. En semmi cukrosat nem ettem/ittam. Kenyerbol csak magvasat ettem. Sok zoldseget es gyumolcsot ettem vagy csinaltam beloluk turmixot. Husok kozul inkabb csirket ettem azt is grillezve.
sok sikert :)
Ha van meg kerdesed irj
Annyi, ha semmi dportot nem űzöl, akkor szüksègtelen a cikkben említett fehérje mennyiség.
Valahol 0.8-1.5 * testtömeg bőven elég sport nélkül, de azért törekedj a miél több testmozgásra, ha nem vagy ágyhoz kötve, egy heti legalább 3* 40-60 perc aerob tartományú mozgás csak belefér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!