Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le házilag?

Hogyan fogyjak le házilag?

Figyelt kérdés
2016. aug. 31. 05:42
 1/8 anonim válasza:
56%
Ezt jobb ha tudod még az elején.A fogyást 2 tényező tudja befolyásolni : (40%) megfelelő táplálkozás - (60%) mozgás.
2016. aug. 31. 06:07
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Ne szakácskönyvet olvasgass a szabadidődben, hanem a helyesírási szótárat. (fogyjak)
2016. aug. 31. 06:19
 3/8 anonim válasza:
0%
Kedves kérdező ! Én nem szorongatom magamat.Úgy csinálom,hogy bármit megengedek magamnak enni,de azt le is mozgom.Mondjuk,én férfi vagyok.
2016. aug. 31. 06:20
 4/8 anonim válasza:

Házilag?😃 miért mire gondoltal? Zsirleszivasra?

Egyébként csak olyanokat tudok neked javasolni, amikkel nagy valószínűséggel tisztában vagy:

1. A táplálkozás az első és legfontosabb. Napi 4-5 alkalommal egyél kisebb adagokban, attól nem lesz jobb ha ehezteted magad aztán amikor már nem birod tovább kifosztod a hutot:):D (tapasztalatból mondom). Az élelmiszerek között természetesen zöldségeket, gyümölcsöket reszesitsd előnyben, ha húst eszel, akkor inkább feheret (csirkét pl.), ha pedig a kenyerrol van szó akkor a tönkölyt, vagy a barna kebyeret ajanlom.Végül pedig ne felejts el minden nap enni valamilyen levest, ez nagyon fontos, hiszen úgymond folyadék, vagyis gyorsan átmegy rajtad és valamennyire laktat is.

2. Sportolj! És ehhez nem kell elmenned konditerembe, keress youtubon videokat, járj el futni, elj aktív életet :)

3. Nincs dorbezolas! Akár hiszed akár nem de a fogyasra az is hatassal van h mennyit alszol. Fekudj le időben😃

Hát igy a végére mar kicsit elfaradtam, de remélem segitettem valamit.:)

2016. aug. 31. 06:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami édességet kívánsz, ne egyél, hanem igyál valami édeset! És persze ne cukorral, hanem valami édesítőszerrel édesítettet. Lehetőleg meleg italt, az sokkal jobban laktat is egyben.
2016. aug. 31. 06:36
 6/8 anonim ***** válasza:
27%

Számold ki nagyjából mennyi kalóriát viszel be jelenleg a szervezetedbe, és azt hirtelen csökkentsd le a felére!

(Pl ha most eszel vagy 1800 kalória körül, akkor ezentúl 900 kalóriányit egyél).

Hidratálás nagyon fontos: legalább napi 2,5 liter vizet (de csakis vizet) igyál meg!

Lisztes, édes dolgokat kerüld a lehető legjobban, az olajjal együtt.

Sütéshez max olivaolajat használj (egészséges+könnyen lebontja a szervezet).

Kenyér helyett rostos, fekete, teljes kiörlésű lisztet használj (de ezt is csak végszükség esetében).

Kávé, tejes kávé maradhat ha épp szereted, sőt kifejezetten minden diétában szerepel.

Joghurtok, tejtermékek esetében ne lépd túl a 2%-os zsirtartalmat!

Mozgás része: az intenziv, izzasztó mozgást felejtsd el.

Napi 20-30 laza séta legyen csak.

(ezeket mind úgy mondom neked hogy dietetikusnál voltam és ezeket mondják)

2016. aug. 31. 07:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak házilagos módszerek léteznek!

Kezdetnek edd azt, amit eddig, csak fele annyit. És mozogj minden nap fél órát. Ezt nagy túlsúly esetén is lehet tartani, és biztosan fogyni fogsz.

Közben kezdd el átalakítani az étkezésed, így életmód lesz belőle, és nem fogyókúra. Elsőre a cukor helyett használj édesítőt, és vegyél mindenből "light" verziót, a vajból is. Nézd meg, két márka között mi a különbség, mi az összetétele, mennyi kalória van benne, és megtanulod, mit érdemes megvenni akkor is, ha kicsit drágább, és mi az, ami pénzkidobás. Mindegy, milyen ételről van szó, lehet joghurt, mustár, margarin, tészta, stb. Tanuld meg, hogy akkor veszed meg, ha tudod, mit fogsz megenni.

Szeresd meg a zöldségeket! A legjobb barátaid lesznek.

Levesek, saláták, rakott ételek, grillezettek, sajttal, fűszerezve, nyersen, stb. Iktass be egyre többet, minden héten eggyel több étkezést válts ki zöldségekkel, amíg el nem jutsz oda, hogy naponta egy étkezésed csak zöldségalapú.

2016. aug. 31. 08:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 15 hónap alatt fogytam 23 kilót.

Kalóriabázis.hu segítségével.

Mindent ettem csak mértékkel. Cola függő vagyok, így napi szinten ittam light colát. Ettem spagettit, pizzát is ha az volt az ebéd. A reggelim többnyire egy 40 grammos croissant . Kenyeret nem ettem, mert nem hiányzott.

Tény, hogy mivel figyelem a napi kalóriakeretemet így megtudom állni, hogy ne annyit egyek amennyit régen ettem. Csokit is eszem, de míg régen simán megettem 1 tábla csokit, addig ma az 1 tábla csokit beosztom egész hétre.

A mozgás meg: Minden nap napi 4 km gyalogoltam (munkába be és munkából haza) de ezzel nem fogy az ember csak az állóképessége lesz stabil. De heti 4 alkalommal eljárok konditerembe edzeni. Kardió és súlyzós edzés.

Egyébként napi 1570 a kalóriakeretem.

160 cm magas vagyok, és jelenleg 61 kiló.

2016. aug. 31. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!