Fagyit sem ehetek?
ma 08:56
ezt kinek írtad? Végül is mindegy. Attól, hogy neked más a véleményed, még nem kell tahó bunkónak lenned.
ma 09:03
Te meg egyed azt fagyidat meg a csokidat és fogyjál még 16 kilót akármekkora bunkó vagy a más véleményeddel.
Én pl a heti tankolásnál mindig veszek magamnak 1 bountit, minden hónapban van egy hétvége, amikor a gyerekek a nagyszülőkél vannak én meg otthon nézhetem a sorozataimat, olyankor szoktam kókuszos cartedor fagyit enni, meg nacsoszt...
Mégis tartom a 78-80kg-ot...
Hozzáteszem voltam én 130kg is, csak akkoriban ezek a minden napos kajám részei voltak...
Fagxit lehet enni még egy szupermodellnek is, csak az a nem mind1, hogy milyen rendszerességgel...
"Hozzáteszem voltam én 130kg is, csak akkoriban ezek a minden napos kajám részei voltak... "
Jah, na meg akkoriban nem volt 2 pokolian rossz gyerekem :D
ma 09:06
Te egy idegbeteg vagy. Mi van otthon így bánnak veled, és nem tudsz normálisan kommunikálni? Szerintem mej dokihoz, és kezeltesd az idegbajodat. Tudom sajnálni az ilyen embereket, mert biztos erre vered ki vagy élvezel el, hogy ilyen ordenáré módon viselkedsz..
Egyél. Csokit is, akármit. Csak ne minden nap és ne sokat.
Pl. ne vágjál be egy óriás fagyi kelyhet, meg ne 4 gombócot kérjél, hanem 2-t.
ma 09:33
Menj keress magadnak egy kis fagyit nyugodjál le ne idegbetegeskedjél. Sajnáltatod itt magad, neked szex helyett jó a csoki. Menj orvoshoz te ordenáré beteg normálisan kommunikálni nem tudó idegbeteg. Sajnállak a rossz családi körülményeid miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!