Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyni szeretnék akkor a...

Ha fogyni szeretnék akkor a mai "menüm" sok volt?

Figyelt kérdés

65 kg vagyok ,169cm, 19év

Az a cél,hogy heti 0,8-1 kg-ot fogyjak, így naponta 1400 kcalt ehetek kb. (sport nélkül,nem mozoghatok betegség miatt)

Ma ittam 6 dl tejet, ebből 3dl kávéba ment. 4 db almát,2db barackot, 30g zabot, egy adag vízzel kevert fehérjeport, egy nagy tál nyers zöldséget(paradicsom,ubi,paprika,hagyma), 100g natúr csirkemell, egy adag kókuszzsírban sült fehérjés palacsintát.

Szerintetek túl léptem ma a keretet?

2016. aug. 29. 22:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

Én vagyok a 6-os.

Ha a napi energiaigénye alatt marad, fogyni fog a kérdező. Tök mindegy, hogy mit eszik. Napi 500, vagy 700 kalória gyümölcstől nem fog elhízni, ígyse úgyse.

Én napi 3-4 óra edzéssel szorulok 3000+ kalórira, másnak ez sok lenne, ez egyértelmű. Nem azt mondtam, hogy az én étrendemmel, és 0 mozgással valaki nem fog elhízni (akár csak gyümölcsöktől is).

2016. aug. 30. 10:53
 12/17 anonim válasza:
Nem értem azokat, akik a kcalt-t számolják.. Utána kellene olvasni, hogy mégis mi az. Ha fogyni akarsz, akkor érdemes a szénhidrátbevitelt csökkenteni. Én szépen, fokozatosan elhagytam a fehér lisztet, cukrot, kenyeret, krumplit, rizset, tésztát.. Egyáltalán nem hiányzik, mindent tudok helyettesíteni valamivel és szépen lefogytam.
2016. aug. 30. 12:01
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

11: persze, ha nem eszik sok kalóriát, akkor fogyni fog.

De ha csak gyümölcsöt eszik, akkor éhes lesz és szenvedni fog és nem tudja majd tartani a diétát.

Szóval érdemes olyannal kitölteni ezt a keretet, amivel jól is lehet lakni. És én 6 gyümölcs helyét mással tölteném ki. Mondjuk maradna 1 db gyümölcs és a többi 5 helyett más.

Mert ennyi erőből ehetnék egész nap csak csokit is, ha nem haladja meg a kalóriakeretet :)

2016. aug. 30. 12:15
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) a 6 alma úgy jött össze,hogy a reggeli zabos fehérjémbe vágtam egy almát, a munkahelyemen is megettem 2db almát, egyet 10 körül a másikat 1körül. Mikor hazaértem és megebédeltem a zöldséges csirkét ,desszertként felvágtam 3db almát. estére elkészítettem a protein palacsintát és rávágtam a két barackot :)

Elég válogatós vagyok az étel terén,már kb 3 éve nem eszem semmilyen kenyérfélét így szendvics és hasonlók kizárva, semmilyen húst nem vagyok képes megenni a cs.mellen kívül és a halon kívül. Nem eszem évek óta tésztákat sem,a fogyó miatt pedig édességet sem csak a gyümölcs maradt mint olyan :) tejet szoktam pótolni magtejból,de az annyira drága,hogy max hetente tudok vennie egy dobozzal.

2016. aug. 30. 17:20
 15/17 anonim ***** válasza:

3 alma desszertnek? Még az ebéd után?

Hát elég nagy gyomrod lehet :)

Én csak a 3 almától totál tele lennék.

2016. aug. 30. 18:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen nagyon tele vagyok tőle :) de nekem ez kell,hogy érezzem a gyomrom "kidurran"és a sok zöldség plusz gyümölcs megteszi a hatását :) persze annyira nagy a gyomrom amennyire lehet 65kg-osan :D
2016. aug. 30. 19:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Elég szép kalóriaigényed van, az átlag ennél jóval alacsonyabb ilyen számokkal, úgy tudom... Bár ha csak tipp, akkor úgyis jelentősen eltérhet a valóságtól.

Nos, ki kell számolni, de elolvasva elég kevésnek tűnik ez, én tuti éheznék tőle, de nem vagyunk egyformák. A makrókat kéne megnézni, hogy megfelelők-e számodra, utána pedig kitapasztalni, hogy ez így jó-e vagy bekavar valami.

A gyümölcsös vitához annyit, hogy a vegán hozzászóló írta, hogy elégeti. Ez a kulcs. Ha elégetném, én is ehetnék 400 gramm zsírt minden egyes nap szálkásításkor, s meg is tenném :D Nekem fogyás szempontjából elvileg mindegy, zsír vagy cukor, csak az utóbbival nagyságrendekkel rosszabbul érzem magam. Ez már emberfüggő.

2016. aug. 30. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!