Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le fog fogyni a mellem is? És...

Le fog fogyni a mellem is? És lógni fog?

Figyelt kérdés
Elkezdtem fogyózni. (leálltam az édességekkel, kenyérrel, tésztával amennyire tudok és mindenből kevesebb) És tornázok is mellette. És most már mellre is fogok edzeni, mert olvastam hogy lóghat a mell a fogyástól :O Nekem elég "nagy" tervem van, és attól félek hogy vagy összemegy vagy lógós lesz a mellem. Most nincs olyan brutálisan nagy lógós cicim hanem kerek és normális méretű, de félek hogy úgymond "tönkreteszem". Torna mellett is megtörténhet? Van valami tippetek hogy megelőzzem?

2016. aug. 29. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

csak a szilikoncsöcs nem fogy a fogyókúrától/súlyvesztéstől.

mivel a női mell nagyságát zsírszövet adja (csak kismértékben a mirigyszövet) ezért ha zsírt vesztesz, a melledből is fogyni fogsz. ezért van a testépítő nők 90+%-ának szilikoncsöcse.

2016. aug. 29. 14:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha 5 kilónál többet fogysz, akkor valószínűleg meglátszik majd a melleiden is. Ez ellen nem tudsz mit csinálni, a sport jót tesz, serkenti a bőr ruganyosságát stb.
2016. aug. 29. 14:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Fogyni fog, ahogy írták is, nagyrészt zsírból van, ergo a fogyás közben onnét is fogysz majd. Más kérdés, hogy ha mindenhol vékonyabb leszel, a kisebb mell is ugyanakkorának fog rajtad tűnni, mert elvileg arányos marad a testedhez.

Csak a jóisten a megmondhatója, hogy fog-e lógni. Ha edzel, és nem fogysz őrült iramban, hanem normális tempóban veszíted a súlyod és korrekt, fehérjében gazdag szálkásító étrendet tartasz, akkor esélyes, hogy megúszod.

2016. aug. 29. 14:45
 4/9 A kérdező kommentje:
hát köszönöm. De nagyon félek. Inkább menjen össze minthogy lógjon. Edzek akkor rá és köszi még egyszer nektek!
2016. aug. 29. 15:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha lassan fogysz, nem hinném lógna.

Mert megereszkedni hirtelen fogyásnál szokott a bőr.

2016. aug. 29. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tornázol, akkor a mellezést biztosan ismered, nekem feszesebbek lettek tőle a cicijeim. Fogytam belőlük, de nem lógtak! Persze a mellezést sem akarom túlzásba vinni ,mert nem akarok pasisan kinézni :D
2016. aug. 29. 22:37
 7/9 Scav ***** válasza:
Mellezés kell, de lassan fogyj, mert a hirtelen fogyást nem bírja követni a bőr és így megereszkedik.
2016. szept. 2. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:

A lógást nem a fogyás okozza, hanem a kötőszövetek megereszkedése, ez elle pedig a kor előre haladtával nem tudsz mit kezdeni szikén kívül...

Amúgy még mindig jobb egy pici hetyke észreehetetlenül lógó cici, mint egy hatalmas dagadt lógó csöcs..

2016. szept. 8. 12:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Bár nem írtad a korod,de nem imdegy mennyi idős vagy.Valóban nagyobb hangsúlyt fektess a mellizomra.Majd küldj az eredményről egy képet privibe :)
2016. szept. 8. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!