Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék de hogy?

Fogyni szeretnék de hogy?

Figyelt kérdés

sziasztok, 17 vagyok fogyni szeretnék, az oké hogy egyek kevesebbet életmód valtas stb. de iszonyat turelmetlen vagyok :( tobbszor is neki kezdtem majd abba is hagytam 2het utan... irtam a kaloriat, 90napos dieta, stb.

iszonyatosan lusta vagyok es imadok enni:D 15kg feleslegem van nem szeretek mozogni ulo eletmodot elek mindenhova busszal megyek nem szeretem ha leizzadok telen is vastag pulcsiban jarok annyira nem birom a meleget es ha folyik rolam a viz.

tudom most meg van a velemeny hogy nagyon lusta ember vagyok:D de csak ezen a teren, szoval valami dieta szeru vagy bogyos (pl ordog nyelv ) vagy hasonlo dolgokat tudnatok nekem ajanlani?

legyszi ne szoljatok be nagyon erzekeny vagyok:D

2016. aug. 28. 20:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Most erre mit lehet mondani? Ha belesz@rsz az eredmény is olyan lesz, amilyen a hozzáállásod. Semmilyen bogyó nem oldja meg a problémád. A diétát így csináld :

[link]

2016. aug. 28. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!