Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nagy a sulyfeleslegem es...

Ha nagy a sulyfeleslegem es szeretnek fogyni, akkor milyen edzest csinaljak?

Figyelt kérdés
Sulyzozas es futas, bicikli amit tudok itthon. Hogy osszam be? Minden nap mindegyik? Milyen sorrendbe? Illetve mennyi ido kb?

2016. aug. 27. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez jól hangzik :) Kezdőknek heti 3 teljes testes súlyzós edzés. A többiből amennyi jólesik...? Én 2 órát szoktam mozogni naponta, de majd emelem, mert ez elég kevés, főleg, hogy a zöme séta. Hogy mozgás nélkül fogytam 21 kilót, az mit se számít ebben, a mozgás alap és az utolsó kilóknál nekem elengedhetetlen is.

A sorrendet nem tudom, engem nem is érdekel, a sétám teljesen jó bárhol, de általában a súlyzós edzés előtt és után nincs sok egyéb. A biciklitúrákat más napra rakom, mint a súlyzós edzéseimet, ezek durvák lennének együtt.

2016. aug. 27. 22:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Inkább aerob mozgást ajánlanék pl. sietős séta, bicikli, stb. Futást szerintem kerüld a túlsúly miatt nehogy tönkremenjenek az izületeid. A mozgás hosszú ideig tartson kis energiabefektetéssel (40-50perc), erre pont jó futópadon egy hosszú sietős séta.
2016. aug. 28. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!