Ha fogyni szeretnék akkor a mai "menüm" sok volt?
65 kg vagyok ,169cm, 19év
Az a cél,hogy heti 0,8-1 kg-ot fogyjak, így naponta 1400 kcalt ehetek kb. (sport nélkül,nem mozoghatok betegség miatt)
Ma ittam 6 dl tejet, ebből 3dl kávéba ment. 4 db almát,2db barackot, 30g zabot, egy adag vízzel kevert fehérjeport, egy nagy tál nyers zöldséget(paradicsom,ubi,paprika,hagyma), 100g natúr csirkemell, egy adag kókuszzsírban sült fehérjés palacsintát.
Szerintetek túl léptem ma a keretet?
Tej 3dl max
Rettento sok gyumolcs dietaban nem jo.egy alma a keret
Zab okes kokusztejjel fozd ne tehentejjel
Altalaban letszer szoktunk csirkes-zoldsegeset enni (ebed vacsi)
Reggel zab a szenhidrat miatt
Protein pali feherjeturmix okes
Utolsó és nyílván, ha nálad működik valami, akkor a másik 7milliárd embernél is ugyan úgy működik...
Képzeld én 80kg vagyok 186cm magas 30 éves járok konditerembe heti 3*, bringázom 300-500km-t hetente, + van 2 kettlebell edzésem is és mindezt napi 2300kcal-al, ha a fölé megyek már jön a zsír...
Ha 2gramm* testtömeg ch fölé megyek, jön a zsír..
Nem vagyunk egyformák.
Én nem számolok semmit és mégsem hízok.
Csak a mennyiségekre figyelek és hogy minél több féle ételt egyek, minél változatosabb legyen.
Remélem, nem minden nap ezt eszed, mert ez nagyon egysíkúnak tűnik. Pl. a fehérjepor meg a gyümölcs nem is rendes étel.
Ha fogyni szeretnék, akkor tuti nem döntenék le naponta 6 dl tejet. Na meg mennyi kávé lehetett, amibe 3 dl tej kell?
Inkább normális kajákat egyél.
Ja és még a gyümölcs vitához: nem azért írtam, hogy nem rendes étel, mert nem lehet enni :)
Szerintem semmi baja nem lesz senkinek egy kis gyümölcstől.
Viszont a kérdezőnél 6 db valami egy nap alatt. Hát ez nagyon úgy tűnik, mintha csak azért ette volna, mert nem evett normális ételt és így éhes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!