Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyni szeretnék akkor a...

Ha fogyni szeretnék akkor a mai "menüm" sok volt?

Figyelt kérdés

65 kg vagyok ,169cm, 19év

Az a cél,hogy heti 0,8-1 kg-ot fogyjak, így naponta 1400 kcalt ehetek kb. (sport nélkül,nem mozoghatok betegség miatt)

Ma ittam 6 dl tejet, ebből 3dl kávéba ment. 4 db almát,2db barackot, 30g zabot, egy adag vízzel kevert fehérjeport, egy nagy tál nyers zöldséget(paradicsom,ubi,paprika,hagyma), 100g natúr csirkemell, egy adag kókuszzsírban sült fehérjés palacsintát.

Szerintetek túl léptem ma a keretet?

2016. aug. 29. 22:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Tej 3dl max

Rettento sok gyumolcs dietaban nem jo.egy alma a keret

Zab okes kokusztejjel fozd ne tehentejjel

Altalaban letszer szoktunk csirkes-zoldsegeset enni (ebed vacsi)

Reggel zab a szenhidrat miatt

Protein pali feherjeturmix okes

2016. aug. 29. 22:43
 2/17 anonim ***** válasza:
Ketszer*..marmint tobbszor is lehet csak inkabb egy adag csikre-zoldseg mint az a sok cukros gyumolcs...igy ertettem
2016. aug. 29. 22:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tűnik észvesztően soknak, és úgynézem a makrók s rendben vannak, meg egészséges is.
2016. aug. 29. 22:45
 4/17 anonim ***** válasza:
53%
Rendes ètrendet nehezedre esett volna összeàllítani? Tùl sok a feleslegesen bevitt cukor a gyümölccsel. Fehèrjepor minek? Edzés nélkül nem sokat ér. Helyette vigyél be fehérjét szilàrd ètelből. Ne ilyen 100 g csirkèket egyél. 1400 kcal étrendet nagyon szèpen össze lehetne àllítani.
2016. aug. 29. 22:45
 5/17 anonim válasza:
100%
Na de kérem. Minek akarsz te lefogyni? Az én meglátásom szerint vékony vagy.
2016. aug. 29. 22:56
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Kérlek ne hallgass ezekre a cukoros szövegekre. 1g zsírban 9 kalória van, 1g szénhidrátban (cukorban)/fehérjében pedig csak 4kcal. A gyümölcsökben van gyümölcscukor, na és? Kevés bennük a zsír, így alacsony a kalóriatartalmuk. Ne jöjjön nekem azzal senki, hogy "de a cukor akkor is rossz stb", mert vegánként, napi 3000 kalória gyümölcsöt is meg tudok enni. Sportolok mellette, így 3000 kalóriát bőven felhasznál a szervezetem. Sosem volt problémám, csak mert "túl sok gyümölcscukrot" ettem. Nyílván sima kristálycukorból nem ennék meg 1 kilót, de most gyümölcsökről van szó... Nem hinném, hogy sok ember hízott el csak gyümölcsöktől.
2016. aug. 30. 08:41
 7/17 anonim ***** válasza:
32%

Utolsó és nyílván, ha nálad működik valami, akkor a másik 7milliárd embernél is ugyan úgy működik...

Képzeld én 80kg vagyok 186cm magas 30 éves járok konditerembe heti 3*, bringázom 300-500km-t hetente, + van 2 kettlebell edzésem is és mindezt napi 2300kcal-al, ha a fölé megyek már jön a zsír...

Ha 2gramm* testtömeg ch fölé megyek, jön a zsír..

Nem vagyunk egyformák.

2016. aug. 30. 09:23
 8/17 anonim ***** válasza:

Én nem számolok semmit és mégsem hízok.

Csak a mennyiségekre figyelek és hogy minél több féle ételt egyek, minél változatosabb legyen.

Remélem, nem minden nap ezt eszed, mert ez nagyon egysíkúnak tűnik. Pl. a fehérjepor meg a gyümölcs nem is rendes étel.

Ha fogyni szeretnék, akkor tuti nem döntenék le naponta 6 dl tejet. Na meg mennyi kávé lehetett, amibe 3 dl tej kell?

Inkább normális kajákat egyél.

2016. aug. 30. 10:30
 9/17 anonim ***** válasza:
53%

Ja és még a gyümölcs vitához: nem azért írtam, hogy nem rendes étel, mert nem lehet enni :)

Szerintem semmi baja nem lesz senkinek egy kis gyümölcstől.

Viszont a kérdezőnél 6 db valami egy nap alatt. Hát ez nagyon úgy tűnik, mintha csak azért ette volna, mert nem evett normális ételt és így éhes volt.

2016. aug. 30. 10:32
 10/17 anonim ***** válasza:
38%
Az utolsoval ertek egyet.En irtam a sok gyumolcs dolgot...elnezest akkor de en konkretan a gyumolcstol es akar a rizstol is hizok...nem vagyunk egyformak szval kedves kerdezo egyel 3000 kaloria gyumolcsot mint a fentebb iro vegan ha rad nem huz rad 10 kilot...de egy atlagembernek 6db gyumolcs konkret hizas
2016. aug. 30. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!