Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok fogyni. Miért?

Nem tudok fogyni. Miért?

Figyelt kérdés
Szóval 18 éves lány vagyok 175cm és 67kg. Ez ugyebár rengeteg, szeretnék 60-max62 lenni. Ezer féle diétát próbáltam, jelenleg egészségesen eszem napi 5x keveset(hal,csirkemell,zöldségek) és heti 5-6alkalommal sportolok.ezek ellenére egy kiló sem akar lemenni február óta, sőt még híztam is. Aki tudna segíteni annak hálás lennék(ötlet,tanács,bármi)

2016. aug. 29. 16:35
 1/5 anonim válasza:
Szia, 5 kg-t fogytam. Te is annyit szeretnél kb. Privátban írk, ha gondolod. Szerintem tudok segíteni :)
2016. aug. 29. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt próbáltad már :

[link]

2016. aug. 29. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Február óta eltelt egy fél év,ha tényleg rendesen ettél és edzettél,akkor tuti biztos,hogy bomba formában vagy,csak ugye te mindent kilóban akarsz mérni. És....az izom nehezebb mint a zsír. Viszont aki ennyire a számok és a mérleg rabja,az nem veszi észre magán a változást.

Nézz bele a tükörbe,és ha úgy érzed,jó csaj lettél,akkor soha többé ne állj mérlegre,mert a mérleg csak egy számot mutat!

Amúgy pedig ne diétázz,csak egyél egészségesen!

Emellett biciklizz,ha van lehetőséged! Nagyon jó dolog! Még ha egyedül kell menned,és akaratgyenge vagy,akkor is menni fog! Én akaratgyenge vagyok,senki nincs ki velem tartson,a környéken is 3 embert meg 3 autót látok átlagban. Gondolj bele,ez milyen "motiváló" tud lenni... Ennek ellenére imádom,soha semmi pénzért nem hagynám ki,ha van szabadidőm! :)

Én mindig este megyek,6 után,így este 7kor nem jut eszembe nassolni sem,nincs szem előtt a hűtő.Elfáradok,így este jobban alszom :) A táv feléig kitart a lelkesedés,hogy eljussak a "fordulópontig",visszafele pedig motiváló,hogy mindjárt kezd sötétedni,így nem utazgathatok a bringám,hanem rendesen tekernem kell,ha nem akarok áldozatul esni ronda bácsinak,mérges vaddisznó apukának,kaszásnak,sötétséget kedvelő szörnyeknek! :D

2016. aug. 29. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Sokat segítene egy kép, hogy tudjuk, hogy testkép zavarod van, vagy tényleg sok a súlyod...

Egyébként nem 1000 féle diétát kell kipróbálni, csak olyat, ami működik és azt nem a nők lapjában találod...

2# válaszoló linkje pl tökéletes...

Vagy ha nem akarsz számolgatós étrendet, én pl harcosok étrendjét csinálom.

Málam működik tökéletesen

2016. szept. 22. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Márpedig az a fogyás alaptörvénye, ha kevesebb energiát viszel be, mint amenniyt elhasználsz.

Viszont nem érdemes koplalni..

Méred, hogy miből mennyit eszel? Mert az egészséges életmódot is lehet súlytartással, sőt hízással csinálni

2016. szept. 22. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!