Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék!? (képpel)

Fogyni szeretnék!? (képpel)

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek!

Most kb így nézek ki:

[link]

És ilyen szeretnék lenni:

[link]

[link]

[link]

[link]

Mit kéne csinálnom h ilyen vékony legyek és ilyen jó alakom legyen? Mit edzek? Mit egyek? :/

173 cm/ 60 kg

2016. aug. 26. 20:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

"Mit edzek?"

Semmit.

"Mit egyek?"

Semmit. Elég a herka orrba szájba.

Az első képen lévő lány néz ki messze a legjobban és legegészségesebben ezek közül. Miért vagy elégedetlen magaddal? Miért érzed az anorexiásokat jobbnak?

24/F

2016. aug. 27. 13:42
 12/35 A kérdező kommentje:
Nem anorexiások csak vékonyak, és én mindig is olyan voltam mint ők, csak most így sok dolog összejött és ezért híztam 10 kilót és most szeretném leadni.
2016. aug. 27. 16:59
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Beteg vagy, és a betegség lényege, hogy te ilyen szívószál alkattal még fogyni akarsz...kb 10-en írták, hogy ez kóros soványság... És rettentő ronda. Pszichológust keress sűrgősen ! És ez nem vicc.
2016. aug. 27. 20:49
 14/35 A kérdező kommentje:
Szívószál öcsém ez nagyon tetszik:DDD Nem kell, nincsenek problémáim csak szeretnék jó vékony lenni és biztos h ebben az évben elfogom érni^-^ már elkezdtem:) De attól köszönöm az eddigi válaszokat!:)
2016. aug. 27. 20:57
 15/35 anonim ***** válasza:
Akkor az a kérdés, hogy mitől vastagabb a lábad, ha amúgy hosszú. Ha izmos, akkor mi értelme lenne a lábizmaidat leépíteni? Jobb lenne, ha elfogadnád magad olyannak, amilyen vagy, fogynod biztosan nem kell.
2016. aug. 28. 12:17
 16/35 A kérdező kommentje:
Na istenem: Ugyanúgy nézek ki mint ez a lány csak sokkal magasabb ezáltal ilyen vaskos nagydarab. Ennyi. És szeretnék sokkal vékonyabb lenni, bár ehhez nem kaptam segítséget, de nembaj megoldom magamtól.
2016. aug. 28. 13:04
 17/35 anonim ***** válasza:

oké segítek.

a legoptimálisabb út, hogy elmész egy alapos orvosi kivizsgálásra, étel allergia, ételérzékenység, vérvizsgálat. majd elmész egy testzsír százalék mérésre pl. inbody 720. ezekkel az adatokkal pedig felkeresel egy jobb női személyi edzőt, és kikéred a tanácsát, hogy állítson neked össze egy passzoló étrendet, és edzéstervet. ő nyomon követi a haladásod, és folyamatosan finomítja, és tanácsokat ad.

középút. elkezdesz utána olvasni a témában. egy rakat könyv, blog, weboldal szól az egészséges életmódról. sokszor ezek ellentmondásosak egymással. sokféle út van, és sok mindenben nem tudnak megegyezni. én szeretem a builder.hu és cleansanity oldalakat, Timothy Ferriss írásait, lifetilt blog, stb... keresd meg ami hozzád passzol, és olvass utána. itt nem igazán lehet egyszerű tanácsokat adni, hiszen erről több tucat, vagy száz oldalakat lehetne regélni. akár edzőteremben is kikérheted mások tanácsát, nekem az a tapasztalatom, hogy még férfiaknak is szívesen segítenek, hát még nőknek.

a fenti két út egyrészt életmódváltozással is jár. alkalmi diétázással, hacsak nincs jó genetikád, nem lesz maradandóan jó alakod. persze koplalhatsz a hátralevő életedben, de egyrészt deszka leszel, másrészt egészségtelen.

lusta út. felütsz valami diétát, ami szimpatikus, és csinálod. edzegetsz, számolod a kalóriákat, ahogy jól esik.

2016. aug. 28. 13:14
 18/35 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a hasznos választ!! És egyébként a testzsírszázalékom 19.
2016. aug. 28. 19:12
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Az rohadt kevés egy lánynál.
2016. aug. 28. 20:45
 20/35 anonim ***** válasza:
így van, az már kevésnek számít, így nem marad más mint az alakformázás. ahhoz viszont tényleg egy jó edzésterv kell, ami lehetőleg személyre szabott, és jól hajtják végre.
2016. aug. 28. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!