Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék!? (képpel)

Fogyni szeretnék!? (képpel)

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek!

Most kb így nézek ki:

[link]

És ilyen szeretnék lenni:

[link]

[link]

[link]

[link]

Mit kéne csinálnom h ilyen vékony legyek és ilyen jó alakom legyen? Mit edzek? Mit egyek? :/

173 cm/ 60 kg

2016. aug. 26. 20:09
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
50%
Hát... Képpel nem tudsz fogyni, azt csak diétával lehet.
2016. aug. 26. 20:11
 2/35 anonim ***** válasza:
92%
Ezek a lányok anorexiásak, azaz kórosan soványak. Ha olyan akarsz lenni, akkor napi 1-2 óra intenzív mozgás, napi 1-2 kis alma, vagy zöldség fér bele. Aztán az orvos/szüleid/tanárod szól egy pszichológusnak, aki beutal egy gyermekpszichiátriára, ahol felhizlalnak. Utána 1-2 éven keresztül pedig még hetente vissza kell járnod mérésekre, hogy ne fogyhass le. (tapasztalatból mondom, nem volt egy jó élmény...)
2016. aug. 26. 20:13
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
huh, a nagyon vékony lányok nem néznek ki jól ruha nélkül. ez kicsit alkat kérdése is ám, szóval mindegyikőnknek megvannak a maga korlátai. az első képen a lány, egyáltalán nem tűnik kövérnek, ha úgy érzed, hogy nem vagy elég formás, akkor járj el súlyzós edzésre. egy jobb edző pontosan tudja, hogy milyen gyakorlatokra van szükséged.
2016. aug. 26. 20:31
 4/35 anonim ***** válasza:
83%

Használj a képeiden photoshopot, mint ők.

Ez jó alak, uramisten... Nem, ezek a lányok konkrétan alultápláltak.

2016. aug. 26. 20:31
 5/35 anonim ***** válasza:
82%

Hát ok , hát ok 😌🔫 ... 😂😂😂.. minek akarsz te fogyni ha úgy nézelki mint a első képen? 😁

Nem kell fogynod ! Xd

17f

2016. aug. 26. 20:51
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is rettenetesen vékonyak ezek a lányok, és semmi nőies nincs rajtuk. Mint a 11-13 éves lányok. A kép alapján a te alakod is vékony, nem értem miért szeretnél ebből leadni, főleg hogy szerintem csak izomból tudnál főként.
2016. aug. 26. 20:51
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell fogynod. Se a kép, se az adataid alapján. Azok kislány testek, amiket beszúrtál, ne akarj olyan lenni.

Alakformálás jó ötlet, de fogynod nem kell.

2016. aug. 26. 21:02
 8/35 A kérdező kommentje:
Jó, leszurhatjátok őket, de ő pl egyáltalán nem anorexiás és jó alakja van meg látszik, hogy izmos szerintem-> [link]
2016. aug. 26. 23:07
 9/35 anonim ***** válasza:

Ha olyan szeretnél lenni, mint az utolsó, akkor nőjél még 10-15 centit legalább, de csak lábra :)

Az első lány a legcsinosabb, akire te hasonlítasz. A többieknek (ahol látszik) elég ropi a lába, semmi vádlijuk sincs.

2016. aug. 26. 23:09
 10/35 A kérdező kommentje:

Jaj én úgy értettem, hogy olyan vagyok mint az első lány, hogy olyan vaskos, nem olyan magas, mert a lábam sokkal hosszabb, mint az első képen lévő lánynak:DD

De egyébként köszönöm a válaszokat:) És hát lehet, h vékonyak de nekem ez tetszik nagyon:D

2016. aug. 26. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!