Hogy lehet csípőről fogyni? (Képpel)
Nemrég fogytam 10 kg-ot, de a csípőmön elég sok zsír maradt, a többi testrészemhez képest. Fogyni már nem feltétlen szeretnék, mivel pl. a karom már elég vékony, ezért is zavaró. Tudom, hogy ez leginkább alkati dolog, hullahoppal már így is lement 10(!!) cm oldalról, és bár fogytam is közben, arányaiban sokkal rosszabb volt a helyzet még akkor. Viszont hullahoppal már egy ideje nem megy le semmi, úgyhogy, ha valaki tud valami jó tanácsot adni, megköszönném:)
Fogalmam sincs, miért akarsz ebből fogyni.
Így vagy nőies.
Mindjárt jönnek az okostojások hogy helyi fogyás nincsen...
A kérdésre válaszolva, szerintem futás, szobabicikli, és csináld tovább a hullahoppot. :) Ezek így összhangban lesznek egymással. Az már más kérdés hogy tovább fogsz-e fogyni..egyél kicsit többet :D
Te is vagy jó!(sőt, még hízhatnál is kicsit)
Amúgy feltennél egy olyan képet, ahol még rajtad van a 10 kg plusz?Sokat segítenél a fogyókúrámban..:)
köszi a válaszokat
igen, tudom, hogy ez alkati dolog, írtam is. nem fogok eszeveszett diétába kezdeni, de tény, hogy oda hízok, nemrég még + 10 centi volt ott, akkor volt igazán rossz a helyzet. és az nem csont, tényleg zsír..puha:)) de persze, nyilván a csontom is szélesebb. szeretnék még onnan fogyni, de ha nem, akkor is tudok teljes életet élni, úgyhogy nyugi:)) és köszi az eddigi tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!