175 centihez 50 kiló sok/kevés/pont jó?
Figyelt kérdés
14L2016. aug. 22. 15:56
21/26 A kérdező kommentje:
Hát eredetileg 45 kg akartam lenni, de lebeszéltek róla, és utólag látom h az túl kevés lett volna de szerintem ez pont jó:))
2016. aug. 23. 11:25
22/26 anonim válasza:
Eredetileg 45 kg akartam lenni...ja ez így megy? :D
Szerintem 55-tel már jó lennél, én 170 centi vagyok és 50 kiló, de voltam 45 is, hát az borzalmas volt (mondjuk nem szándékosan, egyszerűen ilyen a genetikám, de 30 éves koromra már szerencsére kicsit magamra ránottam).
23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2016. aug. 27. 17:52
24/26 anonim válasza:
Helyedben inkább elbújnék egy sarokba. Fúj.
25/26 anonim válasza:
Ugyan ezek az adataim, annyi eltéréssel, hogy 15 éves vagyok. Mindenképpen emeld a súlyod, mert el fog maradni a menstruációd(mint nekem) és onnantól már hidd el, nem lesz jó.
Szerintem beszélj legalább anyukáddal arról, hogy mit csinálsz(csak hogy tudja, hogy miért esel össze edetleg). Ne fogyókúrázz, hanem hízz. Én is azon vagyok.
26/26 anonim válasza:
Én a 175 centimhez 65 kiló vagyok, és nekem ez a pont jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!