175 centihez 50 kiló sok/kevés/pont jó?
Figyelt kérdés
14L2016. aug. 22. 15:56
2/26 anonim válasza:
Kevés. Én 165/55-58 között nézek ki a legjobban, ez alapján az már nagyon gebe.
4/26 anonim válasza:
Nagyon kevés. Én 170/56 vagyok és még kell rám pár kg izom 😊
5/26 anonim válasza:
Kevés. Az egészséges súlytartomány 54-64kg között van. Az 55-58kg lenne a pont jó, persze sport mellett. (lehetsz vékony, 50kg-s, ha nem vagy feszes, formás. sporttal 55-58kg mellett lesz jó alakod)
6/26 A kérdező kommentje:
Izmos vagyok, pont amennyire kell.
2016. aug. 22. 16:37
7/26 anonim válasza:
50 kilósan 175 centivel tuti nem vagy izmos. Szálkás lehetsz, de sok izom biztos nincs rajtad. Nem bántásból írtam. Szerintem azért felszedhetnél pár kilót. Nem kell zsírt felszednek, lehet izmot is.
8/26 A kérdező kommentje:
Jaj én nem úgy értettem h az a nagyon izmos, hanem úgy, hogy feszes vagyok és nem ilyen plöttyedt.
2016. aug. 22. 16:45
9/26 anonim válasza:
Szerintem nagyon kevés, viszont a mai világban a szépségideál az pont ilyen, szóval annak megfelelsz.
10/26 anonim válasza:
Elég kevés, de biztosan nagyon csinos vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!