175 centihez 50 kiló sok/kevés/pont jó?
Figyelt kérdés
14L2016. aug. 22. 15:56
11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. aug. 22. 17:55
12/26 anonim válasza:
Kórosan sovány kategória.
De lehet, hogy genetikailag vagy ilyen és ehetsz bármennyit, akkor sem fogsz meghízni.
Azonban, ha netán azért vagy ilyen nagyon kevés kg a magasságodhoz képest, mert esetleg diétázol vagy fogyókúrázol, akkor azt azonnal hagyd abba!
14/26 A kérdező kommentje:
Igen fogyózok. 65-ről indultam és ez a súly volt a cél. Ezt megakarom tartani.
2016. aug. 22. 19:00
15/26 anonim válasza:
Nagyon kevés. Én is 175 vok és szinte behorpad a hasam 59 kilósan.
Hagyd abba a fogyót.
16/26 anonim válasza:
173 vagyok,és 58-60 kg az álomcél. Szerintem az 55-53 a kevés határa,az 50 kg nagyon kevés! Miért nem tudnak a fiatal lányok egy normális ideált kitűzni maguk elé? :(
17/26 A kérdező kommentje:
Háát nekem ez tetszik:)
2016. aug. 22. 20:13
18/26 anonim válasza:
Nekem a 40kg tetszett a 176centimhez... A kórházban pont lesz.rták, hogy nekem mi tetszett. Utólag persze én is tudom, hogy igazuk volt. Nem egészséges kórosan soványnak lenni. Persze neked az 50kg még nem olyan problémás, de tovább ne fogyj, és egyél vitaminokat plusszban.
19/26 anonim válasza:
Szerintem is kevés! Én "lánykoromban" 165cm, 50 kg voltam. 26-os nadrágokat hordtam és sokan kérdezték hogy nem vagyok-e beteg! :) A magasságom megmaradt csak +15 kiló van rajtam. Örülnék ha elérném a minimum 55 kilót!
20/26 anonim válasza:
Én 160 cm körüli magassággal rendelkezem, 50 kg-osan olyan voltam, mint egy gebe! Akkor képzeld el magad, aki 15 cm-el magasabb vagy.
Ha komolyan fogyókúráztál, akkor sajnos nagy valószínűséggel benned van az anorexia nevű betegség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!