Mit egyek és mit ne egyek ha szeretnék lefogyni? (A többi lent)
Hús,hal,tojás,natúr tejtermékek. Ezekből mehet napi 0,5kg kb igy nem fogsz hízni de éhezni sem.
A szénhidrát a mumus,ebből kell kevesebbet enni illetve érdemes minőségit:rizs,zab,rozs stb
Péksütik,Nasik ,cukros dolgokat,érdemes minimálisra csökkenteni.napi szintü fogyasztását felejtsd el
Ezt nem kinőni kell, hanem tudatosan rászoktatni magad. A zöldségek az egészséges étrend kihagyhatatlan részei. Nekem 3 olyan zöldség volt, amit egész életemben utáltam (fehérrépa, zeller, olivabogyó), el se tudtam képzelni, hogy viszolygás nélkül meg tudjam enni. Amióta egészségesebb étrendre váltottam, mind a hármat újra megkóstoltam, és rájöttem, hogy már nem is utálom, azóta rendszeresen eszem őket.
Azt, hogy valaki az összes létező gyümölcsöt (még feldolgozott formában, ételekben is) utálja, el se tudom képzelni. Pl. turmixban se szereted őket? Remélem, szedsz legalább C vitamint...
Amúgy nem lehet rajtad sok plusz kiló ezzel a súllyal, főleg, ha sportolsz. Jól írta az első, a szénhidrátokkal, főleg a gabonákkal és a cukorral érdemes vigyázni, illetve étolaj (és hidrogénezett növényi olajok) helyett egészségesebb zsiradékokat fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!