Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 78 kg-ról,55-60 kg-ra szeretné...

Lamf105 kérdése:

78 kg-ról,55-60 kg-ra szeretnék lefogyni! Mit sportoljak, és egyek?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, 168 cm magas, és 78 kg. Ezen szeretnék változtatni. Hónapok mennyisége nekem mind1, csak hatékony módszert keresek, hogy elérjem ezt a célomat, hogy 55 és 60 kg közé essen a súlyom. Tudom, nehéz lesz, és ehhez kellene nekem segítség.

Sportolási lehetőségeket keresek, és megfelelő étkezéshez tanácsokat.

Szeretek futni, és táncolok is. De volt egy időszakom, ami nehéz volt, és 67 kgról, egy év alatt a jelenlegi 78 kg-ot nyomom.

A kitartásomon tudok még fejleszteni, de ahhoz is idő kell.

Mivel kezdjem? Mit Sportoljak, és mit egyek, hogy egészségben tartsam a testem?

Előre is köszönöm!:)

2016. jan. 20. 19:40
 1/2 anonim ***** válasza:
A futáast és a táncolást folytasd tovább, az úgy jó. Egyél fehérjének sajtot, túrót, kefirt, natúr joghurtot, csirkemellet,halat, húst, sonkàt, tojàst, lassú felszívódású szénhidràtot, például rizst, kölest, zabpelyhet, korpás kenyeret. Hüvelyeseket, zöldségeket(kivéve krumli kukorica) sokat egyél, a gyümölcsökkel azomban vigyázz mert sok bennük a cukor. Kerüld a fehér lisztes dolgokat, az összes édességet és mozogj sokat! Meglesz az eredménye!
2016. jan. 21. 20:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy vegetáriánus vagyok.
2016. jan. 26. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!