Szerintetek milyen a hasam? (kép lent)
Az lenne a kérdésem,hogy milyen a hasam mert nem tudom eldönteni. Számomra ez kövér, viszont fogyózok és diétázok (szerencsére rengeteget fogytam pár év alatt), de most tényleg nem tudom, hogy hogyan nézek ki.
Ha meg tiz kilot akarsz leadni akkor fordulj pszichologushoz mert anorexias vagy,es az eleg sulyos gaz.
Mikor ertitek mar meg ti kislanyok,hogy a ferfiaknak nem egy deszkahasu csontvaz kell,hanem egy egeszseges lelku,egeszseges kinezetu,magabiztos no kell? Olyan,aki ad magara es sportol,de nem ez a megszallottsaga,hogy 30 kilora fogyjon...el foglak keseriteni,de ha lefogysz,sz*rabbul fogsz kinezni,mint most. Egyel inkabb rendesen,sportolj,szeresd magad,ez inkabb kell egy ferfinak mint egy olyan lany aki sirva fakad egy tal eteltol.
Az első hozzászóló voltam s kizártnak tartom, hogy bárkinek lejön egy ilyen képről, hogy az adott embernek konkrétan milyen az alakja s mennyi a feleslege. Amúgy szinte mindenki rossz képet rak be, csak azért írtam, hogy rossz, hogy megindokoljam, miért nem tudok alaposabb véleményt nyilvánítani. Egyetlen tökéletes fotó is kevés ilyen szögből, nyilván élőben vagy képsorozatnál lehet képet alkotni arról, hogy mi van a felesleggel. De már ezen a képen is világosan látszik, hogy nem kövér hasat ábrázol. Sokkal több viszont nem. Csak mert a has nem kövér, még lehet itt-ott felesleg, ami nem annyira esztétikus s némi fogyással segíteni lehet rajta. Lehet, hogy 10 kiló sok, de tényleg nincs elég infó.
Én testzsírszázalékot mérnék, azt összehasonlítva a még egészséges értékkel lányoknál azért kapnék egy fogódzót, persze lazán eltérnék a még egészségesen szálkás szinttől felfelé, ha jól néznék ki magam számára vagy nem menne, de alá tuti nem mennék, ez is valami.
Egyáltalán nem vagy kövér, sőt. Szép hasad van :)
27N
" még mindig ott él a régi testkép".
Miért nem a tükörbe nézed meg magad? De neked szerintem a fejedbe van nagy baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!