20kg-t szeretnék fogyni, de milyen lesz utána a hasam?
Most 100kg vagyok, 19 éves fiú. Úgy 187 cm magas!
Nem tudom hogy milyen alkatú vagyok, de a hasam nagy és így oldalt kilóg, szóval hogy is mondjam, én úgy tudom hogy két fajta típus létezik. Van az akinek ilyen az elhízott hasa:
Na, az enyém nem ez.
Nekem így a csípőmnél kilóg a hasam, szóval nem ilyen egyenletesek az oldalai hanem így kilóg.
Olyan mint neki, csak nekem nincs ilyen széles vállam és jobban kilóg.
Valaki tud segíteni ebben, vagy ha lefogyok ez szépen visszahúzódik úgy mint a legelső képen annak az embernek?
Nagyon fontos lenne, érdekel és fogyni szeretnék, minél hamarabb.
22 évesen fogytam 30 kilót abból picit vissza szedtem de lassan fogytam, még lassabban híztam vissza de nem annyira, plusz picit erősítettem, de sosem akartam brutális izmokat. A bőröm picit megereszkedett, de sok vizet ittam és odafigyeltem az étkezésre, időnként főleg télen vitaminokat szedtem amikor nem jutottam úgy gyümölcsökhöz, és könnyű erősítő meg időnként végzek még kardió edzést hogy szinten tartsam magam. A bőröm meg volt ereszkedve de látszólagosan kisimult nekem.
Én beszéltem a háziorvosommal aki a barátnőm unokanővére és mi is jóba vagyunk, fiatal doktornő, és kérdeztem tőle hogy mennyire lesz gáz a bőröm, és ő mondta hogy vissza fog húzódni plasztikáztatni 25-28 éves koromig ne nagyon akarjam, csak akkor lesz gond ha hirtelen fogyok és hirtelen ereszkedik meg, meg picit hízzak vissza de ne nagyon, meg mondta hogy TB alapon csak nagyon körülményesen lehet elintézni hogy megcsinálják, ezért is javasolta hogy ha lehet mellőzzem, és lassan normálisan fogyjak le. Ez így is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!