Szerintetek milyen a hasam? (kép lent)
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy milyen a hasam mert nem tudom eldönteni. Számomra ez kövér, viszont fogyózok és diétázok (szerencsére rengeteget fogytam pár év alatt), de most tényleg nem tudom, hogy hogyan nézek ki.
2016. aug. 14. 22:24
1/20 A kérdező kommentje:
Azt lehagytam (nem tudom számít) 16 éves vagyok
2016. aug. 14. 22:25
2/20 anonim válasza:
Elég rossz kép, ebből nem sokat mondok, de kövérség az pont nincs rajta egy szikrányi sem.
3/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy rossz ezért elnézést kérek. :( De köszönöm a választ :)
2016. aug. 14. 22:36
4/20 anonim válasza:
Már bocs, de ha ilyen hassal nem tudod eldönteni, hogy hogyan nézel ki, akkor csak sajnálni tudlak...Egyértelmű, hogy tök vékony vagy. A hasad alapján legalábbis.
5/20 A kérdező kommentje:
Bármilyen furcsa így van. Ha az életed 80%-át egy kövér testben élted le akkor igenis mikor lefogysz nem tudod mikor elég, hiszen még mindig ott él a fejedben a régi testképed. De nagyon jól esik, hogy ezt írjátok, és így látjátok köszönöm :))
2016. aug. 14. 23:09
8/20 A kérdező kommentje:
"Kedves" utolsó: köszönöm ezt a kielégítő választ. Gondolom a te hasad szálkás és irigylésre méltóan lapos.
2016. aug. 14. 23:38
10/20 anonim válasza:
Gebe,inkább taszító,mint szexi.
29,férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!