Leszeretnék fogyni! Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok 50kg.Leszeretnék fogyni járok reggelente futni olyan 5-6km.Kérlek segíts hogy mit kéne ennen és sportolnom?Interneten látam egy csomót de nm tudom melyiknek kezdjek hozzá!Olyan 10kg szeretnék fogyni 4-5-6 hónap alatt!😘2016. aug. 13. 19:26
11/12 kovpet válasza:
Inkább azt írom, hogy mit ne: sok szénhidrátot ne.
A kaják összetevőit nézd, ne csak azt, hogy mit eszel. Egy főzelék is lehet tele fehér liszttel, de lehet egészséges is.
Pl cukor nem csak a kakaóban és a kávéban van, nem csak abban, amibe beleszórsz egy kicsit. Nézz meg egy kechtupot vagy egy light joghurtot, hogy mennyi benne a szénhidrát. Nem kevés.
Ja és légy szíves: le szóköz szeretnék szóköz fogyni. A kedvemért. Köszi! :)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszike!!😄
2016. aug. 13. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!