Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon leszeretnek fogyni...

Nagyon leszeretnek fogyni mert vmivel mindig beszolnak. Egy kis segítség kellene, de hogyan is?

Figyelt kérdés

Ma baratnoimmel voltam es beszoltak a fiúk hogy az utolsó nekem már sok ...megjegyzem 164-60kilo vagyok széles csipoju combos lany körte alkat..

Es most fogyni akarok a combjaimbol es a csipomrol is azt a némi felesleget.. mert a csont az tudom széles marad örökre

De olyan rossz hogy nem lehetek vékony Lány: ((((

Mit csinaljak?

52kilosan mar vékony lennék es kevésbé combos? Utalom magam

2014. aug. 26. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:

mármint az utolsó,fagyi,csoki,süti volt már sok?

kajálni voltatok?

2014. aug. 26. 20:28
 2/3 anonim válasza:
Amiket hanyagolj: cukros üdítők, pékáru, édességek. Tulajdonképpen a gyümölcs sem a legjobb választás a gyümölcscukor miatt, de reggelire lelkiismeret nélkül fogyasztható. Amik pedig előnyösek számodra: fehérje, zöldség, teljes kiőrlésű dolgok, stb. Ami nélkül pedig az egész nem működik, az a mozgás. Különféle edzésterveket találsz az interneten nők számára, nem rágok a szádba mindent. Remélem, hogy segítettem.
2014. aug. 26. 20:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi elég ennyi: )
2014. aug. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!