Nagyon leszeretnek fogyni mert vmivel mindig beszolnak. Egy kis segítség kellene, de hogyan is?
Figyelt kérdés
Ma baratnoimmel voltam es beszoltak a fiúk hogy az utolsó nekem már sok ...megjegyzem 164-60kilo vagyok széles csipoju combos lany körte alkat..
Es most fogyni akarok a combjaimbol es a csipomrol is azt a némi felesleget.. mert a csont az tudom széles marad örökre
De olyan rossz hogy nem lehetek vékony Lány: ((((
Mit csinaljak?
52kilosan mar vékony lennék es kevésbé combos? Utalom magam
2014. aug. 26. 20:23
1/3 anonim válasza:
mármint az utolsó,fagyi,csoki,süti volt már sok?
kajálni voltatok?
2/3 anonim válasza:
Amiket hanyagolj: cukros üdítők, pékáru, édességek. Tulajdonképpen a gyümölcs sem a legjobb választás a gyümölcscukor miatt, de reggelire lelkiismeret nélkül fogyasztható. Amik pedig előnyösek számodra: fehérje, zöldség, teljes kiőrlésű dolgok, stb. Ami nélkül pedig az egész nem működik, az a mozgás. Különféle edzésterveket találsz az interneten nők számára, nem rágok a szádba mindent. Remélem, hogy segítettem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi elég ennyi: )
2014. aug. 26. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!