Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak én nem értem az embereket?

Csak én nem értem az embereket?

Figyelt kérdés
Elég sokat olvasgattam ezt a rovatot, és majdnem minden kérdés: Hogyan fogyjak le? ami még teljesen oké is, tegyük fel, hogy kérdezök nem olvasták az elözö 200 kérdést. De általában vannak hozzá ilyen kiegészítések, hogy x kg-ot y honap alatt, ami majdnem mindig elég irreális ( pl. 6 kg-t két hét alatt, és hasonlók). Nem értem, nem mindegy hogy a kívánt testsúlyt decemberben vagy áprilisban érem el?? Ez valami verseny? A másik amit nem értek a koplalósok. Hogy lefogyok ha 150 kcalt eszek egy nap? Tudom hogy nagyon egészségtelen és csúnya leszek töle de nem érdekel. Sok kérdésben láttam így. Ez nekem olyan, hogy vezet a célomhoz betonos út, de én inkább a bokrokon át megyek. Lehet át sem jutok, lehet közben megsérülök, de engem ne oktasson ki senki hogy jobb a betonos út. A legjobban azoknak a válasza érdekelne, akik a kérdéseket kiírják, de persze más választ is szívesen látok.
2016. aug. 13. 07:26
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos pont ők nem fognak válaszolni.Igazad van 100%-ig.Ezt én sem értettem soha.Mi normálisan vagyunk,és vigasztaljon,hogy ezek az emberek,akik így gondolkoznak,tartósan soha nem fognak lefogyni.
2016. aug. 13. 07:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Alapvető probléma, hogy miközben mindenféle hülyeséget tanítanak az iskolában (amit persze gyorsan elfelejt az ember), de egy percet sem foglalkoznak az egészséggel, a helyes táplálkozással. Mondjuk ez szerintem nem véletlen...

Így aztán maradnak a szájhagyomány és a debil, női magazinok útján elterjedt épületes baromságok (pl. este 6 után ne egyél, kockahashoz felülés kell, almaecet stb.).

A tudatlanságra,lustaságra komoly iparág épült. A közvetlen környezetemben is vannak, akik mindig valami "csoda"módszer t keresnek és nem hajlandók befogadni az információt, hogy életmód váltás nélkül nincs tartós eredmény és ahhoz is idő kell.

2016. aug. 13. 08:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:

1. Sajnos nem vigasztal, hogy ök nem fogynak le, inkabb sajnalom öket és bosszant, hogy nem látják a fától az erdöt.

De azért értem ám, hogy hogyan gondoltad, remélem nem bántalak meg, félig meddig csak viccböl írtam :)

2. Ugyanez az én nagy bánatom is. Hogy nulla egészségnevelés folyik nem csak Mo-n, hanem a legtöbb országban. Nagyon szomorúnak tartom, hogy ez egy felelös személy szerint sem fontos. Én pont ez ellen szeretnék tenni, ha egyszer "nagy leszek" ( értsd, befejezem a másodképzésem)

2016. aug. 13. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Biztos valami eseményre akarnak lefogyni kampányszerűen, hogy ott jól nézzenek ki. A fogyókúrában vannak mélypontok, ilyen az is, amikor teljesen érzéketlennek gondolja magát az ember, hogy mindenre képes leszek, akárhogy is fáj. Aztán az éhségérzet felülírja a tervet.
2016. aug. 13. 09:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Az időre kérdések, azért vannak, mert most tudatosul bennük, hogy gólyatábor lesz, randi, kirándulás, évkezdés...akármi.. Persze a legtöbb nem reális, de ha soha nem próbált fogyózni, a kérdéseket sincs türelme végig böngészni, akkor ne várd tőle, hogy reális elképzelései legyenek a gyorsaságot illetően.

A koplalás egy más kérdés.. Vannak beteg és nagyon elkeseredett emberek, nekik, az, hogy már kimondhatják, hogy fogytam 3 kilót, hogy látja, hogy nem feszül rá a nadrág, hiába hogy sokkal csúnyább ahogy a koplalás miatt leplöttyedt már megéri. Meg amúgyis egy ruha ápol és eltakar. Tapasztalatból tudom, én nekem is volt egy ilyen korszakom. Most javítom ki az akkori hibáimat, már nem tenném újra. Ettől függetlenül mikor ebben az állapotban voltam is tudtam, hogy nem jó. Az ellenkező tanácsokat viszont én sem fogadtam meg..Meg nem bunkó voltam, hanem beteg.. Aki nem gyűlölte még ennyire magát, a kinézetét az sosem fogja megérteni, hogyan örülhet valaki pár kiló minusznak, miközben szétrongálja a testét. Ezek az emberek betegek, ezért nem kell őket szidni, vagy megalázni. El kell mondani, hogy nem egészséges, amit csinálnak vagy nem kell hozzájuk szólni. Azzal, ha sértegeted őket biztos nem segítesz, de ez minden témánál így van, az ilyen közösségi oldalakon.

2016. aug. 13. 10:01
 6/8 A kérdező kommentje:
5. Nem állt szándekomban szidni vagy megalázni ezeket az embereket. Mint írtam sajnálom öket, és bosszant, hogy tönkreteszik magukat. Megérteni szeretném a gondolkodásukat és segíteni nekik ( már akinek tudok) Sok mindenre rávilágítottál, bár továbbra sem értem a koplalás részét, mert semmivel sem gyorsabb mint a normális diéta, viszont árt...
2016. aug. 13. 10:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert a koplaláshoz nem kell gondolkodni, étrendet tervezni, bevásárolni, főzni és félrekajálni is nehezebb, ha azt fogadod meg, hogy semmit vagy csak alig eszel.

Vajon miért sikeresek a fogyasztó műsorok?

Mert ott elétesznek mindent készen a delikvensnek, mast pedig nem kap.

2016. aug. 13. 12:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert mindenkitől mást hallanak, másra esküszik (annyi diéta van, gondolj bele!), és kell egy kis idő mire rátalálnak a saját útjukra, hogy mi válik be nekik.
2016. aug. 13. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!