Te tiszteled azokat az embereket akik próbálnak tenni az egészségükért, és fogyókúráznak/sportolnak/leszoknak a dohányzásról) vagy kineveted őket?
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 08:29
1/10 anonim válasza:
Nem nevetem ki, de nem is tisztelem őket, ez a normális. A tiszteletet nálam egész más dolgok, emberi tulajdonságok, cselekedetek váltják ki.
2/10 anonim válasza:
Miért nevetném ki őket. Maximum respect. Igyekszem közéjük tartozni. :)
3/10 anonim válasza:
Sem egyik, sem másik. Egyszerűen egyetértek velük és támogatom őket, ha igénylik.
4/10 anonim válasza:
Miért tisztelném őket másképp, mint bárki mástÍ? MInden embernek kijár a tisztelet, az egészégéhez semmi közöm.
5/10 anonim válasza:
Ugyanazon véleményen vagyok mint az 1. válaszoló.
6/10 anonim válasza:
király válaszok, mindegyikkel egyetértek
nem ettől fogok tisztelni valakit..
miért nevetném ki??? ezt nem is értem
az, hogy valaki dohányzik, sportol, diétázik az ő saját dolga és az egészsége is, semmi jogom beleszólni és megítélni vagy elítélni, aki ezt teszi biztosan tökéletes ... és mint tudjuk van egy pár ilyen egyed
7/10 anonim válasza:
Le a kalappal a kitartáshoz, ha pl. valaki betegség mellett letud fogyni vagy le 30 kg-t, bár az is felmerül bennem ,hogy hogy került ez rá?. Jogom nincs elítélni én is voltam 93 kg, mert elcsesztem akkoriban az életem :/
De,h valaki leszokik a dohányzásról? Minek szokott rá, én ki se próbáltam, mert hülyeség..
Én ezen a véleményen vagyok.
9/10 anonim válasza:
A kitartásukat tisztelem. Nekem csak a tanuláshoz van kitartásom :(
10/10 anonim válasza:
Egyik sem. Én is úgy gondolom, hogy tisztelni valakit ilyen dolgokért nem fogok, de azt sem értem miért nevetné ki bárki is? Egyébként ez mindenkinek a saját érdeke, hogy egészségesen éljen, másnak nem sok köze van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!