Mit gondoltok azokrol, akik fogyokuraznak?
aki képes utánanézni, olvasni, megérteni az alapokat, tudja vagy csak tudni szeretné hogy mi játszódik le a szervezetében, azt tisztelem. még ha botorságokat kérdez, vagy csinál akkor is.
az agyatlan koplalókat, a tablettakapkodókat, a mindent kipróbáltam nem használ rinyagépeket viszont mélyen lenézem.
Semmi különösebbet nem gondolok róluk. Fogyókúrázni (ésszel, nem tablettákkal meg ilyenekkel) igényes dolog, persze csak akkor, ha szükséges, úgyhogy inkább pozitív a benyomásom.
A 17-es BMI-jükkel büszkélkedő fogyózó tinilányokon, meg a genetikával jövő énnemtudoklefogyni jelszavakat puffogtatótokon inkább csak mosolyogni tudok.
Így gondolom én is, aki ésszel csinálja és azért, h a felszedett kg lemenjenek róla azt tisztelem.
Akik viszont már átesnek a ló túl oldalára, v. akinek annyira eltorzult az én képe..az már nm egészséges, sajnálom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!