Mit gondoltok erről? Étrend. Javasolnátok valami mást?
Reggeli : Activia (ilyen : [link] vagy rántotta (néha valami felvágott)
Tízórai : alma vagy banán
Ebéd: Leves, lecsó vagy párolt/főtt zöldség + hús
Kenyeret nem eszek, csokit, cukros dolgokat sem nagyon, a festett italokat is kizártam, néha tejet, vagy kakaóstejet iszom.
Iskolába 7re vagy 8ra szoktam lenni. 6kor vagy 7kor szoktam reggelizni.
1-2 ig vagyok suliban, de ingázok és néha 4re érek haza. Így elcsúszik az ebédem, tehát 4-5 körül szoktam enni. 6 után sem eszek.
166 cm vagyok, és 62 kg.
Esténként végzek gerincgyakorlatokat(kötelező), ami 20 perc. Aztán Rubint Réka tornagyakorlatait végzem.
5-10 perc, hasra, ismét 5-10 perc combra, és hátizomgyakorlatok.
a táplálkozásod ezentúl is rendszertelen, valamiért 6 után nem eszel, így addig kell többet enned, utána viszont tápanyaghiányos állapotban hagyod este a tested, pont amikor a növekedési hormon szinted magasabb, tudnál regenerálódni, fejlődni ha lenne miből ugye..
csak egy általános következtetés, ha 6 után elfelejtesz enni, akkor jellemző, legalábbis fiatal lányokra általában az, hogy az ideális mennyiségű tápanyagok bevitelétől is jelentősen eltérnek (fehérjék, zsírok) és, ennyi.
kérdés 2. része.
javaslat. persze, foglalkozom a témával, akár írj privátot, akár olvass utána a témának. google keresési címszavakat adok: "builder.hu alapismeretek" "builder.hu minta étrendek"
szép napot!
Kedves Kérdező, az evés alapvetően nem éhség kérdése.
pont ezért, hisz pl Te mondju délután 5-től másnap reggel 6-8 óráig nem eszel. tehát felelőtlenül egy tápanyag-hiányos állapottal hátráltatod minden nap a tested működését.
nyilván ez a Te döntésed, de általánosan nem jellemző, hogy az ember direkt alá ás magának.
off: ilyen joghrutot hol lehet kapni, sehol se láttam még
amúgy zabpelyhet ehetnél még hozzá meg valami kis gyümit is
ebéd okés, de mehetne még hüvelyes, gomba, hal, főzelék, rakott/töltött zöldség, főtt tojás
6 után nem evés hülyeség
4re érsz haza és 10kor eszel utoljára-ez nem valami jó
ide iktass be zabpelyhet joghurttal, müzliszeletet, pár szem korpás kekszet kefírrel, gyümölcsöket, túrót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!