Szeretnék 80 kilós lenni. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
jelenleg még csak 52 kg vagyok és 172 cm.
16/f
2011. okt. 29. 14:17
1/13 anonim válasza:
Ha dohányzol, akkor hagyd abba. Megfogsz hízni.
2/13 anonim válasza:
Egyél kitartóan, ne mozogj. 10-15 év alatt össze fog jönni. Ha szerencséd van, még előbb is.
3/13 anonim válasza:
sovány vagy nagyon, kezdj el hízni
4/13 anonim válasza:
Az előzőnek ne hidd el amit mond.. falusi legendákban hisz :)
Szerintem a 80 kg kicsit sok. Az én párom is 55 kg volt, mikor megismertem és kb ennyi idős. Miután összeköltöztünk 1 év alatt 20 kg-ot hízott :D
Megszerette az étkezést, mert a menüs koszt az annyira nem volt jó még anno a koleszban.
Én azt ajánlom Neked, hogy sportolj és ha érzel Magadban egy pici kedvet is hozzá, akkor kezdj el főzni tanulni.
A csajoknál is bejön, és sok mindent megszeretsz majd, ha Magad készíted el.
L 23
5/13 anonim válasza:
Előző alatt, az első hozzászólót értettem..
6/13 anonim válasza:
Kezdj el gyúrni, a csajoknak is jobban bejössz, ha lesz rajtad plusz pár kiló izom.
8/13 anonim válasza:
Én is 80 kg szeretnék lenni. Adja Neked 28 kilót? :)
Szívesen!
35/n
9/13 anonim válasza:
Hát ez nagyon kevés!! Én 177 cm, és 75 kg vagyok. 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!