Ez miért koplalás szerintük? Hogy lehetne meggyőzni az ilyen felfogású embereket?
21/L vagyok. Nemrég életmódot váltottam, fogytam is néhány kilót, most vagyok 69kg/160cm, tehát elég sok van még hátra. A szüleimmel napi szintet vita van azon, hogy szerintük az koplalás, hogy nem eszek fehér cukrot, fehér lisztet, inkább csirkét,halat, zöldséget, gyümölcsöt, rizst, túrót, stb fogyasztok.
Szedek vitaminokat, eszek napi 1500 kcal-t. Azért vannak most ennyire megindulva, mert kb 13 éves koromban, amikor dunsztom nem volt az egészséges táplálkozásról, akkor koplalva próbáltam fogyni, és elég rendesen hullott a hajam. Most naponta hallgathatom, hogy el fog hullni a hajam, nem tudok tanulni majd stb.
Jobban érzem magam mióta edzeni járok és tisztán kajálok. Viszont midennap elveszik a kedvem. Persze ők jót akarnak, ezért nem tudok rájuk sehogy hatni. Tanács?
Elmondás alapján biztos hogy jól csinálod.
Törődj a magad dolgával, ők meg egy idő után majd megunják.
Érzelmeik hatására látnak rosszul, biztos előjött minden, ami évekkel ezelőtt történt, s ők most abban élnek, nem képesek a valóságot meglátni.
Tényleg mutasd meg nekik, hogy mennyit is eszel, illetve megkínálhatod őket is. Az biztos, hogy nehéz lesz, s mindig is marad bennük valamennyi félsz, hisz egyszer már volt baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!