Ismersz anorexiás vagy/és bulimiás embereket a környezetedben?
Figyelt kérdés
2015. dec. 11. 15:13
1/11 anonim válasza:
Én kamasz koromban anorexiás voltam. De ezt a kezdeti szakaszokban nem nagyon lehet megállapítani valakiről, a bulimiások gyakran enyhén túlsúlyosak is. Szóval bárkinek lehetnek evészavarai, amég nem beszélnek róla, jó ideig nem észrevehető.
3/11 anonim válasza:
Én anorexiás vagyok, bár lassan túl leszek rajta, amúgy ismerek 2 anorexiást és egy bulímiást is a közvetlen környezetemben. :/
4/11 anonim válasza:
Én félig-meddig bulímiás vagyok, pontosabban szólva inkább csak közel áll hozzá, mert ha valamit megkívánok, aminek csak az ízére vágyom, de éhes nem vagyok, akkor jó alaposan megrágom, majd kiköpöm. Káros összetevők java így nem ér le a gyomorig, de legalább éreztem, hogy finom volt az a valami. Egy szóval nem állítom, hogy jó dolog, csak válaszoltam a kérdésre, hogy ismerek-e valakit.
5/11 anonim válasza:
Nem, A gyk elég meglepő volt számomra, mivel itt lépten-nyomon szerepelnek ilyenek. Amikor pl. diák voltam, soha egyetlen osztálytársamnak eszébe nem jutott diétázni sem, nemhogy fogyózni. Túl keveset tudtunk a helyes táplálkozásról, ez mondjuk rossz.
6/11 anonim válasza:
Nem. Ismerek olyan lányt, aki a genetikai adottságai miatt (láttam a szüleit) elég durván vékony. Igazából megnéznék egy ilyen lányt és megkérdezném, hogy mi a komolyabb oka annak, hogy ilyen.
7/11 anonim válasza:
3 éve bulimás vagyok, előtte 2-ig anorexiás voltam.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Én 3 évig voltam anorexiás, 175cm 36-38kg, mindig ingadozott, aztán kórházba kerültem szív és veseelégtelenséggel, most meg bulimiával szenvedek már éve, de már 90kg vagyok:(
Undorító vagyok.
2016. jan. 8. 21:36
10/11 anonim válasza:
Igen ismerlek anorexiás embert és nagyon jó barátnőm imádom.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!