Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van közületek aki anorexiás...

Van közületek aki anorexiás és szeret is az lenni? Hogy lettettek azok?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok (novemberben 13) és 60 kg, 167-8 cm vagyok és lány.Szerintem annyira nwm vagyok kövér, mert láttam kommentelőket akik azt írták hogy 170 cm-ek és 68 kg-k.de a barátnőim, ismerőseim mind vékonyak, nekem pedig hatalmas a hasam, húsos a karom és a combomról ne is beszéljünk, hatalmas, összeér mindkettő.a suliban a fiúk lányok egyaránt piszkálnak, ezért már oda is utálok járni.olyanok írjanak sokan, akik kövérek voltak és nagyon szép vékonyra lefogytak, vagy anorexiások, és szeretnek is azok lenni.hogyan lettettek azok? létszi írjatok sokan.a válaszokat előre köszönöm.

2015. aug. 25. 23:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem csúnya ha egy lánynak nem ér össze a combja

És ezt lányként mondom

13 L

2015. aug. 25. 23:20
 2/14 anonim ***** válasza:
52%

Nézd, egyrészt ha jol érzed magad, ne foglalkozz masok véleményével. Másrészt az anorexia egy súlyos lelki trauma, a végeredmény pedig hátborzongató. Semmi izom nincs rajtuk, akik koplalassal fogynak. Szerinted mi veszi fel a tápanyagokat? Amint visszatérnel a normalis étkezéshez, a szervezeted raktározni kezdene,es elhiznal.

Mivel fejlődő szervezet vagy, gyermek, ajánlom a sok hust zöldséggel, sok fehérjét , felejtsd el a cukros / fehér lisztes 'ételeket' es mozogj minél többet. :)

2015. aug. 25. 23:30
 3/14 anonim ***** válasza:
36%
Én az vagyok, és szerintem nagyon szép vagyok ilyen vékonyan (14-es bmi), de kétlem, hogy bárki végig tudná azt csinálni amit én... 2 hónap alatt fogytam 18 kg-t (eredetileg sem voltam kövér). ha akarod, megcsinálod, nem kell neked semmilyen tanács. Ja de, egy elég fontos dolog azért lenne, ne kezd el az önpusztítást. Nekem csomókban hullott a hajam egy időben, kimarad a menzeszem, állandóan fáj a fejem, mindig fázok...
2015. aug. 25. 23:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, hogy ezt mondom de te nem vagy normális.

En is 13 eves vagyok, nekem is megfordult a fejemben ez az anorexia dolog, de neztem kepeket meg ugy alapbol nem is lehet ezt fejben eldolnteni hogy na most en holnaptol anorexias leszek. Csatlakoztam egy sportegyesulethez, nyaron heti 3-szor futottam, es kevesebb edesseget ettem, nem ittam cukros uditoket, semmi csipsz ilyenek (ezeket elotte sem ettem) sok husi zoldseg deleiltt gyumolcs. Nem kell ezt tulbonyolitanj ja meg a feher kenyeret is kivontam es helyette mi update kenyeret eszunk a csaladdal. Az elso valaszoloval meg nem ertek egyet , nem csunya ha osszeer valaki combja, raadasul ez testforma kerdese is, mert annak akinek kis csipoje van annak nagyon vekonynak kell lennie ahhoz hogy ne erjen ossze. Nem itelem el az anorexiasokat, ha ok ezt szeretnek akkor tegyek ezt, en jobban preferalom a formas alakot, szalkasat, a kockahasat es a kerek popsit . Szoval kedves kerdezo gondold at, amiket irtam es remelem megfogadod a tanacsaimat, hidd el mar az is sokat segit ha elkezdesz sportolni, nem csak formasodas celjabol hanem a sajat egeszseged miatt es a boldogsagod miatt :) hidd el megtalalod azt a sportot amiben oromodet leled 62 kg-rol 57-re fogytam le harom honap alatt, nem sok de kozben izmosodtam is :)

Ha erdekel meg valami akkor irj privatot :)

13/L

2015. aug. 26. 00:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Bocsanat az elso valaszolonak, azt olvastam hogy csunya ha egy lanynak osszeer a combja :D
2015. aug. 26. 00:22
 6/14 A kérdező kommentje:
nem szeretnek csontsovany lenni, de nem erzem igy jol magam.egyszeruen csak vekony szeretnek lenni.mint a modellek.
2015. aug. 26. 00:30
 7/14 anonim válasza:
52%

A gyerekek gonoszak, akkor is piszkálnak, hogyha tökéletes alakod van... Ha nem vagy magaddal elégedett kezdj el sportolni, hidd el az a leghatásosabb. Én alapvetően kiskoromban nagyon vékony voltam, gebének csúfoltak stb., később komoly problémáim is lettek belőle... evészavar, annak ellenére, hogy mindenki gebézett én kövérnek láttam magam és hasonlók. Ne akarj anorexiás lenni... a "vékonyság" mögött rengeteg sz*r van az ember lelkében miatta, ami szépen tönkre teszi belülről... Én elkezdtem sportolni és elfogadni magam... hiszen kit érdekel mások piszkálása, hogyha napi 24 órát én töltök magammal?:) Neked is ezt tanácsolom, és 12-20 év között még rengeteget fogsz változni kívülről és belülről is. A lényeg, hogy minél hamarabb szeresd meg az énedet, egészséges mértékben persze.

19/L

2015. aug. 26. 02:12
 8/14 anonim ***** válasza:
56%

Nem attól anorexiás valaki, mert vékony, hanem a tetteitől és a gondolkodásmódjától. Ha te szeretnéd, ha vékony lennél, mert úgy éreznéd magad vonzónak, és ÚGY ÉTKEZEL, hogy mellette mégis megszerzed a tápanyagforrásaidat, egészséges vagy, ügyelsz a sportra, úgy fogysz le ~50 kilóra, nem egy hónap, hanem mondjuk 4 hónap alatt, akkor semmi gond nincs azzal.

Viszont 12 évesen még ne akarjál ezzel foglalkozni. Egyrészt a menstruációdat is összezavarhatja, másrészt pedig növésben lévő szervezetet is visszafogja. 12 évesen ne akarjál drasztikus változásokat eszközölni, egyél nyugodtan szinte bármit, ami jól esik (mértékkel), amire ügyelj oda az az, hogy a cukros és fehér lisztes dolgokat kerüld.

12 évesen ennél többre nincs szükséged, és hidd el, 3-4 év múlva, mikor a többieken majd látszik, hogy koplaltak, csak azért, hogy tetszenek a 12-13 éves fiúknak, akkor te majd örülni fogsz, hogy veled minden rendben. Egyél, de másképp, ne ne egyél.

2015. aug. 26. 07:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Szia , pontosan 3 hónappal ezelőtt tettem fel ugyanezt a kérdést ( csak egy évvel idősebb vagyok ) és akkor ajánlotta nekem valaki a kalóriabázist , 60 kilóval kezdtem és most vagyok 49 , nem éheztettem magam 800 kalória volt a keretem ( amit elég sokszor túl is léptem :D ) kihagytam a fagyikat , hamburgert , sültkrumplit és teljesen megérte ! Szeretek tükörbe nézni és 34es gatyát hordok , a mensim nekem is kimaradt de az eddig se volt még igazán rendszeres viszont más bajom nincs . Nem tudom hogy ez anorexia vagy sem , még 6 kilót szeretnék fogyni de lehet hogy 4 el is megelégszem , szerintem ha tényleg le szeretnél fogyni akkor meg tudod csinálni , csak el kell dönteni mi neked a fontos.
2015. aug. 26. 11:17
 10/14 anonim ***** válasza:
800 kalória az borzasztó kevés, te is nyugodtan ehetnél többet.
2015. aug. 26. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!